Egil Drillo Olsen gikk i sommer inn i Lyns trenerteam sammen med Jonas Rygg (til høyre) og Viggo Strømme.
Egil Drillo Olsen gikk i sommer inn i Lyns trenerteam sammen med Jonas Rygg (til høyre) og Viggo Strømme. Foto: Billybonkers

Drillo har gjort Bislett til et Lyn-fort

Lyn står med tre strake hjemmeseiere på Vålerengas gamle lekegrind.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Oddstips 2:
 Sorry, Liverpool - City er for sterke
US Open:
Analyse av favoritter og outsidere
V4/V5 Skellefteå:
Banker med toppform i kroppen
V64 Kalmar:
Jackpot med 3,6 mill. ekstra!

Det ble et solid pluss på undertegnedes oddstips forrige uke, og tilbakebetalingsprosenten på totalt 156 ordinære tips i år er nå på 103.

I kveld kan vi blant annet spille på Premier League-toppkampen mellom Manchester City og Liverpool, norsk 1. divisjon og La Liga på oddsprogrammet.

Dagens oddstips

Lyn - Vidar H


Egil Drillo Olsen har hatt suksess i Lyn etter at han gikk inn i klubbens trenerteam for to måneder siden. Oslo-laget hadde da ikke vunnet en kamp siden begynnelsen av mai og lå stygt til på tabellen. Men allerede i Drillos re-debut (han trente også klubben på slutten av 80-tallet) ble det seier.

Fasiten under Drillo er 4-1-2, og den gamle storklubben bør ha brukbare sjanser til å beholde plassen i Oddsen-ligaen avdeling 3 selv om man falt under nedrykksstreken etter helgens kamper.

Det er spesielt på hjemmebane det har løsnet under Drillo. Der har spillerne fått en defensiv trygget som var manglevare tidligere i sesongen, og laget står med full pott og null baklengs på Drillos tre kamper på Bislett. Spesielt imponerende var 6-0-seieren over Stabæk forrige hjemmekamp.

På bortebane har Lyn fortsatt en del å jobbe med, og forrige runde ble det 0-2-tap for et Brann 2 som var kraftig forsterket defensivt med Vadim Demidov, Markus Jonsson og Birkir Már Sævarsson.

Avdeling 3 er ekstremt jevn, og det dukker stadig opp overraskende resultater. Forrige runde ble for eksempel Vidar påført sitt første hjemmetap av bunnlaget Grorud, noe som sendte laget fra Rogaland ned fra tabelltoppen.

Vidar har mistet sine to mestscorende spillere, Carl Henrik Refvik (Viking) og storscorer Geir André Herrem (Fyllingsdalen) i sommer, og er på ingen måte i sin beste form. På de siste seks er det blitt 2-2-2, og på bortebane har man ikke bedre enn 3-2-3 og 9-11 i målforskjell. Det lukter ikke opprykk av slike resultater.

Til kveldens kamp må Lyn unnvære Nikolai Djupesland med gule kort. Mads Dahm og Kim Holmen er skadet. Johannes Humelvoll og Jørgen Richardsen er heller ikke tilgjengelige.

Den offensivt anlagte spilleren Qendrim Alija har meldt overgang fra Pors Grenland og kan få sin Lyn-debut i kveld.

På papiret har ikke Lyn et dårligere lag enn det som kjempet i toppen i Oddsen-ligaen forrige sesong, og under Drillo er laget på vei tilbake på ”normalt” nivå. Vi tror Oslo-klubben tar en ny hjemmeier mot et Vidar som ikke har imponert i det siste.

H til 2,05 i odds er dagens første anbefaling.

Kampen kan du se direkte og gratis på Dittoslo.no

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus