TILBAKE: Zlatan ble hvilt/spart/vraket mot Chelsea i helgen, men er trolig tilbake fra start i dag.
TILBAKE: Zlatan ble hvilt/spart/vraket mot Chelsea i helgen, men er trolig tilbake fra start i dag. Foto: Lynne Cameron (Pa Photos)

Drømmescenario for Manchester United

Slipper endelig å møte en forsvarsmur på hjemmebane.

Kommersielt

Det ble en flott onsdag i Champions League for våre tips, med to av tre inn. Kylian Mbappé leverte i kombinasjon med Monaco-seier til flotte 4,50 ganger pengene, mens ren Monaco-seier også suste inn til 2,55. Det var dristig å backe Juventus borte mot Barcelona og italienerne virket komplett uinteresserte i seieren.

I nattens NHL-kamper gikk det langt verre og begge spill gikk ut der. Heldigvis ble det pluss totalt og vi retter en stor takk til Mbappé og kompani.

Sportspills øvrige torsdagsmeny: 
Oddstips 2: Besiktas har ikke noe valg
Tippetipsene: Full tillit til Mourinhos gjeng

V5 Jarlsberg: Åpen omgang på Jarlsberg
V4 Örebro: Nye godbiter blir servert i lunsjen

På torsdagens langoddsprogram er det Europa League som dominerer og de fire kvartfinalene skal avgjøres. Manchester United - Anderlecht er kanskje den mest interessante kampen for norske fotballtittere. I NHL er det også sluttspill på gang, og New York Rangers er blant lagene i aksjon i natt.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 21.00.
Manchester United H/H + Celta Vigo, samlet odds 4,13.

Grunnen til at vi lager en dobbel, er at det ikke er singelspill på HUB-markedet i Genk - Celta Vigo.

Klikk her for å levere denne dobbelen!

Manchester United - Anderlecht, H/H til 1,65 ganger pengene
Her er spillet at Manchester United leder til pause og vinner til slutt. Andre kamp i kvartfinalen til Europa League, første kamp endte 1-1 og Manchester United er naturligvis enorme favoritter til å ro dette i land. De spilte sesongbeste i helgen da de slo Chelsea 2-0 og kommer til å prioritere kveldens kamp som en vei inn til Champions League.

Over halvparten av deres hjemmekamper i ligaen har endt uavgjort, men det er når gjestende lag ikke har vært nødt til å score mål - som Anderlecht må i dag. I Europa League har de vunnet fem av fem hjemmekamper denne sesongen, de fleste med god margin.

Juan Mata, Phil Jones, Chris Smalling og muligens Wayne Rooney må stå over med skader.

Gjestene tok en grei seier i den belgiske ligaen i helgen og har et brukbart forsprang i ligaen. Bortestatistikken i ligaen er sterke 10-3-4, 3-2-1 i Europa League. Den faste forsvareren Spajic er tvilsom, mens midtbanespiller Trebel er cup-tied. Trener Weiler er ventet å gjøre noen endringer fra sist.

Men et Manchester United-lag som prioriterer denne turneringer kommer nok til å ha få problemer mot Anderlecht, som atpåtil må blottlegge seg i jakten på mål. Det bør bli gode arbeidsforhold for hjemmelaget og vi spiller H/H til 1,65 i odds.

Genk - Celta Vigo, B 2,50
Det egentlige hovedobjektet i denne dobbelen, som dessverre ikke kan singelspilles.

Andre kamp i kvartfinalen til Europa League, Celta Vigo vant 3-2 i Spania. Dermed avanserer Genk med enten 1-0 eller 2-1, deres to bortemål er svært viktige. I hjemlig liga havnet de utenfor mesterskapsrunden og vant greit 3-0 i helgen som gikk.

Deres godkjente resultat på bortebane er en liten overraskelse, for de er klart best hjemme. 11-3-2 er hjemmetallene i ligasammenheng. I europeisk sammenheng er 7-1-0 knallsterke hjemmetall, selv om vi inkluderer kvalifiseringen mot svakere lag. Gode motstandere i Athletic Bilbao og Sassuolo har begge blitt slått på eget gress denne sesongen.

Førstekeeper Bizot og toppscorer Karelis er blant de fraværende for Genk.

Celta Vigo sparte alle spillere av betydning i helgens ligakamp, men håndterte likevel Granada greit 3-0. Det er Europa League som er deres eneste prioritering denne våren, alle andre kamper er i praksis betydningsløse.

Gjestene har vunnet sine tre siste bortekamper i denne turneringen og har 3-1-1 på reisefot i Europa. Gode lag som Shakhtar og Krasnodar er slått borte her, i tillegg vant de borte mot Real Madrid i den spanske cupen, så de har gode prestasjoner på reisefot i cupspill denne sesongen. I ligaen er bortetallene mer beskjedne 4-4-8. Giuseppe Rossi er skadet igjen, ellers ser det bra ut for gjestene.

Genk er nødt til å jage seieren her, mens Celta Vigo har en massiv kontringsstyrke og også det beste laget. Det tegner til å bli en åpen, fin og målrik kamp. Den kan Celta Vigo fort vinne og vi spiller B til 2,50 her.

Kombinert med Manchester United-dominans får vi 4,13 i totalodds på denne dobbelen.

Klikk her for å levere denne dobbelen!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør