*Nettavisen* Sportspill.

Dyrhaug på palljakt

Niklas Dyrhaug har ambisjoner om å avansere under dagens 25 km jaktstart i Toblach. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Niklas Dyrhaug ligger på 8. plass sammenlagt og har ambisjoner om å avansere under dagens 25 km jaktstart i Toblach.

08.01.15 10:55

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Tour de Ski:
Martin rykker og vinner
Oddstips: Luton kraftig forsterket
Oddstips 2:
Fikk endelig begravet bortespøkelset
V4 Axevalla:
Spennende lunsj fra Sverige
V5 Bjerke:
Tengsareid fikser lunsjkronene
V64 Bollnäs:
Vi lanserer en frekk banker

Vi har en ny herlig Tour de Ski-dag foran oss der gutta skal gå 25 km fri jaktstart i friteknikk og jentene skal gå 15 km jaktstart i friteknikk i Toblach. I tillegg er det skiskyting stafett for gutta og Oberhof og ellers er det mye ishockey på torsdagens langoddsprogram.

Onsdag ble det bare nesten for våre oddsforslag blant gutta, men Heidi Weng innfridde som vår duellvinner mot Justyna Kowalczyk. I dag konsentrerer vi oss kun om gutta og lanserer to singelspill.

HTML EMBED


Niklas Dyrhaug - Alex Harvey H 2,00
Det er selvsagt mest fokus på duellen mellom Petter Northug og Martin Johnsrud Sundby i Tour de Ski, all den tid de ligger som nummer en og to i sammendraget når tre etapper gjenstår av årets Tour de Ski.

Men på 8. plass sammenlagt ligger på Niklas Dyrhaug og på plassen foran ham canadieren Alex Harvey. Harvey ligger 1,07 bak før dagens etappe, mens Niklas ligger 1,16 bak. Veldig mye tyder på at Niklas tidlig kommer opp til Harvey og at duoen også prøve å komme seg opp til Dario Cologna som starter 54 sekunder bak teten, slik at disse kan hjelpe hverandre.

Niklas Dyrhaug gjorde en kanonavslutning på gårsdagens 10 km og avsluttet best av alle bortsett fra Poltoranin. Han er en tøffing denne trønderen og han er ikke ute av kampen om en pallplass på årets Tour.

Også canadieren Alex Harvey har funnet formen til årets Tour. Men han ble slått av Dyrhaug på gårsdagens etappp, og på sist lørdags jaktstart var det kun et par sekunder som skilte dem i favør Harvey.

Harvey er satt til 1,65 i odds i denne duellen, mens Dyrhaug betaler ut to ganger pengene. Formutviklingen til Dyrhaug er klart oppadgående, og selv om Harvey er en tøffing dersom gutta kommer samlet til mål, må vi tro på Dyrhaug i denne duellen.

2,00 på at Niklas Dyrhaug avanserer i sammendraget og blant annet tar seg forbi Alex Harvey er klart spillbart i våre øyne og spilles.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag