*Nettavisen* Sportspill.

Dzeko sørger for europeisk målfest

MÅLFARLIG: Edin Dzeko er ofte synonymt med mål. Foto: Filippo Monteforte (Afp)

Vi tror underdogene har gode muligheter til å ryste store hjemmefavoritter i dagens landskamprunde.

03.09.15 10:39

Torsdagens øvrige Sportspill-meny:
Dagens langskudd:
Norge gjør jobben - så vidt
Tippekupongen:
Vi garderer storfavorittene

Tennistipset: US Open-dobbel med to servekanoner

V5A Bjerke: Høitomt har bankeren

Det er full landslagsrunde på torsdagens langoddsprogram, så det er bare å finne frem forstørrelsesglasset og lete frem de gode objektene.

Onsdagens dobbel satt som et skudd og gikk inn til 2,61 i odds. August var en ekstremt god periode for oss og endte med hele 111 % tilbakebetaling.

Nettavisen har to mann på plass i Bulgaria for å dekke denne kampen. Mens du venter kan du se den nyeste episoden av Tippemagasinet, med reportasjer fra den bulgarske hovedstaden.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Begge lag scorer i Belgia - Bosnia og Nederland - Island, samlet odds 3,70.

Belgia - Bosnia, begge lag scorer 1,85.
På papiret har Belgia et glitrende lag, men de har ikke bestandig levert opp mot evne i denne kvalifiseringen. I begge møtene med Wales har de sviktet og fått ett poeng - noe som gjør at gruppeseieren er i fare.

Det er fire poeng opp til Wales og seier er derfor nødvendig. Det er dog neppe et styrketegn at Marouane Fellaini er toppscorer for Belgia i denne kvalifiseringsrunden.

For belgierne har et solid lag spiller for spiller, men kollektivt har de virkelig ikke fungert i denne kvalifiseringsrunden. De store stjernene har slitt med å finne hverandre. Vincent Kompany er tilbake i troppen og i storslag, det blir en massiv forsterkning.

Belgia har fortsatt til gode å slippe inn mål på hjemmebane, etter å ha spilt mot Wales (0-0), Kypros (5-0) og Andorra (6-0).

Bosnia har to triumfer på rad, men de mot Andorra og Israel. De har bedret seg klart siden en skuffende innledning, og det er ikke for sent for Bosnia helt ennå.

Både Edin Dzeko og Miralem Pjanic scoret i helgen da Roma slo Juventus 2-1, og de har sett veldig friske ut i sesonginnledningen. Viktige Zukanovic er skadet og vil bli savnet i forsvaret.

Bosnia har mye å spille for og bør gå fremover på banen, og de har virkelig spillere til å levere scoring. Også fra dødball, med Pjanic' solide frispark- og cornerfot. At begge lag scorer er langt fra utenkelig og 1,85 synes godt betalt for nettopp det.

Nederland - Island, begge lag scorer 2,00
Hjemmelaget har mye å revansjere etter at de tapte 2-0 for dagens motstander i oktober i fjor. Nederland har kommet seg noe etter den svært svake innledningen, men de har møtt svak motstand når de har vunnet.

Om Nederland taper denne, er de virkelig ute å kjøre med tanke på førsteplassen (skiller fem poeng favør Island allerede) og den viktige seedingen.

Å bytte trener til Danny Blind kan vise seg å være et lurt grep, dette blir hans første kamp som Nederland-sjef. Et Nederland-lag som må fremover i banen og score mål denne kampen for å henge med i gruppetoppen.

Nederland har virkelig mye å revansjere etter å ha blitt utspilt i Reykjavik for et år tilbake. Den nederlandske troppen er uhyre profilsterk og burde naturligvis aldri vært på den tabellposisjon de er. Men nå må de fremover.

Island er i en veldig god posisjon og har grepet om teten. De har spilt svært god fotball og kun tapt borte mot Tsjekkia i denne kvalifiseringen. Hellas Verona-stjernen Emil Halfredsson blir sårt savnet.

De har vunnet fem av seks kamper i kvalifiseringen og Lars Lagerbäcks menn har virkelig imponert stort. Ett poeng vil sannsynligvis være godt nok for gjestene i denne kampen, men med et Nederland som må frem, kan det åpne store rom for et ballsikkert og kontringssterkt Island.

At begge lag scorer står til 2,00 og blir vårt valg fra denne kampen. Nederland vinner nok, men får det neppe så lett som mange tror.

Totaloddsen på denne dobbelen blir 3,70 og vi krysser fingrene for mål!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag