*Nettavisen* Sportspill.

Eder er ustoppelig hjemme

PRIMA PUNTA: Brasiliansk-italienske Eder har blitt en virkelig klassespiss det siste året. Foto: David Mdzinarishvili (Reuters)

Med fem mål på fem hjemmekamper, har Sampdorias Eder levert på øverste hylle denne sesongen. I dag kommer den sjette scoringen.

29.10.15 10:04

Det ble endelig litt tilbakebetaling etter noen dager med marginene kraftig imot, da en av torsdagens dobler til 2,48 i odds gikk inn. Vi var svært nære å få inn den andre dobbelen til 3,09, men en scoring imot i siste overtidsminutt spolerte festen vår.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips 1:
Sampdoria blir ikke tatt seriøst
Oddstips 1: Alltid målfest på Luigi Ferraris

V5A Bjerke;
Nye utfordringer på Bjerke

TV-kampene: Slik ser du ukens fotballkamper

Det er et par høyinteressante kamper på langoddsprogrammet denne torsdagen. Leeds får besøk av Blackburn, mens Sampdoria får besøk av Empoli. I tillegg spilles mye hockey på kontinentet.

Dagens singel 2, innleveringsfrist klokken 20.40.
Eder scorer mål, ja 2,45.

Dette er et uhyre enkelt valg. Eder og Sampdoria har vært ustoppelige hjemme denne sesongen med 4-1-1 - og vi anbefaler også selve laget til å vinne denne torsdagen.

Eder skal ha mye av æren for Sampdorias poengfangst denne sesongen, og i tospann med Luis Muriel har de scoret elleve mål til sammen på ti kamper. Eder har scoret syv av dem, og har gått målløs av en hjemmekamp bare en gang, da de spilte 1-1 mot Inter.

Resten av kampene har han scoret i og fem mål på fem hjemmekamper er rett og slett imponerende. I helgen var han uhåndterlig for det stakkars Hellas Verona-forsvaret. Med sin kraft, eksplosivitet, bevegelse og målteft er han på mange måter blitt en komplett spiss ikke bare for Sampdoria, men også for det italienske landslaget.

De siste månedene har Eder utmerket seg mer og mer som en tilrettelegger også, men det er altså et målscorerspill, dette. Eder er for øvrig straffetaker for Sampdoria.

I tillegg er ikke Empoli det mest bunnsolide laget på bortebane. De har åtte baklengs på fire bortekamper.

Hvis Sampdoria scorer, er det ofte Eder som står bak. Det gjør at det er enkelt for oss å backe et mål fra den italienske landslagsspissen, all den tid de spiller hjemme mot overkommelige Empoli.

Oddsen på 2,45 er mer enn god nok. Også den oddsen er nær markedstoppen fra Norsk Tipping.

Forza Eder!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag