*Nettavisen* Sportspill.

Edin Dzeko er endelig midtpunktet

HYLLES: Det finnes neppe bedre måter å bli folkehelt i Roma på, enn å senke Juventus på Stadio Olimpico. Foto: Stringer/italy (Reuters)

Etter år med benksliting i Manchester City, har han endelig fått en nøkkelrolle i Roma.

16.09.15 11:17

Sportspills øvrige meny onsdag:
Dagens singel:
Müller er i fyr og flamme
Tippekupongen:
Stol ikke på storfavorittene
Dagens dobbel:
Valencia er "umulige" hjemme

V76 Bjerke: Kim styrer butikken på Bjerke
V4 Øvrevoll
: Det lukter store penger

ENORM VikingLotto-pott: Hva er det med tallet 69?

Champions League gruppe E/F: Les vår analyse
Champions League gruppe G/H: Les vår analyse

TV-kampene: Slik ser du CL-festen på TV

Det er nok en gang Champions League som dominerer langoddsprogrammet og det er en rekke storkamper som pryder oppsettet.

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 20.40.
Edin Dzeko scorer mål, ja 3,90.

Dette kan bli en skikkelig høydare! Roma er tilbake i godt slag etter en noe svak vårsesong, og ser mer komplette ut på lenge. I helgen hadde de få problemer med å slå Frosinone, og de slo også Juventus for to uker siden.

Romerne er naturligvis ute etter å revansjere den noe bitre exiten forrige sesong, da de hadde avansement i sikte veldig lenge. På hjemmebane er de nødt til å ta poeng, og selv om dette kanskje ikke er kampen man forventer seier, har de mulighet til å ta poeng på en god dag.

Dagens langskudd er at Edin Dzeko scorer mål, til nesten fire ganger pengene. Selv om han ikke har dundret ut av startblokkene i Serie A riktig ennå, har han scoret mot Juventus og spilt en nøkkelrolle i de andre kampene.

For mange var Dzeko the missing link i dette Roma-laget, og han har en fysisk tilstedeværelse og kliniskhet som vil gjøre at han løfter Roma betraktelig. I tillegg vil spillere som Gervinho, Mohamed Salah (ja, han) og Iago Falque sørge for at den store bosnieren får gode arbeidsforhold på topp.

Roma er solide denne sesongen, men motstanderen er rett og slett formidabel. For Barcelona ristet av seg det ydmykende supercup-tapet på rekordtid, og har tre seiere av tre mulige i hjemlig liga. Sist helg slo de Atletico på bortebane, en imponerende prestasjon.

Nå er også Neymar tilbake for å danne den uhyre solide angrepstrioen. Å utelukke Barcelona er dermed galskap. I tillegg er Gerard Pique tilbake i troppen etter ligasuspensjonen, og vil sannsynligvis starte her. Si hva du vil om Pique - en god fotballspiller er han uansett.

Edin Dzeko har scoret i sin eneste hjemmekamp denne sesongen og vil selvfølgelig ha mer. Og finnes det bedre måte å vise at man er pengene verd enn å score mot selveste Barcelona?

3,90 på Dzeko-scoring er for fristende til å avslå.

Annonsebilag