*Nettavisen* Sportspill.

Edvard har nøkkelen

Med tre klare vinnerkandidater og en outsider, er utvilsomt Edvard Kristiansen nøkkelkusken i V5B på Leangen i kveld.

28.01.08 12:58

Her finner du Nettavisens tips til V5B på Leangen.

Her kommer våre DD-tips.

Komplett løpsprogram finner du her.

Edvard Kristiansen har vært en av landets ledende stallmenn siden slutten av 80-tallet, og har ikke hatt konkurranse om stallmannschampionatet på Leangen på mange år. Den velkjørende 52-åringen står bokført med 935 totoseire i Norge, og vil trolig plusse på dette antallet i kveld.
Vi spiller til V5B denne kvelden, og her sitter Edvard i sulkyen bak storfavoritten Armbro Dave. Hesten har toppform, men er ikke helt stø i startfasen, slik at vi garderer. Villspik er en fin 4-åring, som er en av flere som kan vinne i den innledende avdelingen av V5B.
KLM Helicopter er også en klar vinnerkandidat i V5-3B, mens Edvard sitter opp bak outsideren Joker Elden i kveldens avslutningsløp.

Her kan du lese hvordan Boye Ølstøren vurderer kveldens sjanser.

Bankerfritt
På de to største spilleforslagene spiller vi uten banker denne gangen. Vi spiller tynt i to avdelinger, og kan dermed gardere litt i de øvrige. Den mest aktuelle bankerkandidaten i B-spillet er i våre øyne Herwig og Bjørn Garberg.

Klikk på bildet for å forstørre.

Ny tipsklaff?
Forrige mandag gikk vårt V5-forslag inn med 6.300 kroner, og vi håper og tror at det skal bli noen kroner å hente for våre lesere også i kveld.
Som vanlig har vi lagd tre ferdigutfylte V5-bonger, på henholdsvis 60, 360 og 1.008 kroner. Disse kan du kjøpe her.

I Trondheim har det regnet og sluddet noe i helgen. Mandag formiddag er det ørlite regn i luften, og tre plussgrader på Leangen. Dermed blir nok banen noe bløt i kveld.

Det er kun 8 løp på Leangen i kveld. Dermed blir det endringer i forhold til den vanlige "V5-standarden". Det kan du lese mer om her.

En oppsummering av V5B og DD-løpene kan du se på NRK2 kl. 23.05.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag