*Nettavisen* Sportspill.

Ekspert med klokkertro på Brann

Tippemagasinets Joacim Jonsson har tipsene klare for helgens runder i Tippeligaen og OBOS-ligaen.

23.04.15 13:47
HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=WOvKN1_1AP9fE1otSq8dQmx2ONmwoirbN8U64zpB5D9lv9M4_G-cAPKIhtNgBCcpbWwQFbaldyvQeiuusAzAoBRdfCVeE7G47pHk4ZP0bB5vtzWxwhHfX9_gcaIzIAZNv9ZBzJ-a66s&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Joacim Jonsson fikk en fin start på oddstipsene i det første Tippemagasinet for to uker siden, men anbefalingene til andre runde av Tippeligaen, OBOS-ligaen og Toppserien ble en fiasko.

Det var også tema for helgens utgave av Tippemagasinet, der både Jonsson selv, programleder Jonas Bergh-Johnsen og RBK-spiller Ole Selnæs måtte flire av førstnevntes tips på Haugesund-seier over Rosenborg forrige runde (RBK vant 6-0).

Jonsson har imidlertid ikke tenkt å gi seg med anbefalingene, og til helgens runder i Tippeligaen og OBOS-ligaen kommer han med flere tips.

Alle tipsomtalene kan du se i Tippemagasinet-videoen øverst i saken. Spillene kan leveres på Norsk Tipping langoddsprogram.

Tippeligaen starter med Vålerenga – Haugesund fredag kveld. Selv om bortelaget hadde en helsvart kamp mot RBK sist, mener Jonsson at 1,65 i odds på Vålerenga er for tynt til at spill på hjemmeseier kan anbefales. Avslag.

Svensken lar seg heller ikke friste av 1,42 i odds på hjemmeseier til Rosenborg over Godset, selv om han tror sjansene for en ny RBK-seier er god. Helgens klareste avslag er imidlertid Mjøndalen-seier til 1,85 i odds mot Start.

– Mjøndalen skal ikke være så stor favoritt mot noen lag i Tippeligaen, er Jonssons kommentar.

Da lokkes han klart mer av 3,25 i odds på Sarpsborg-seier borte mot Sandefjord. Jonsson mener at Sarpsborg er et bedre lag enn Sandefjord, og spillet går mer i lengderetning og er blitt mer kynisk under Geir Bakke. Laget vant også fullt fortjent på bortebane mot Tromsø i sesongpremieren.

Rundens dobbel er hentet fra OBOS-ligaen. Jonsson forteller at han har latt seg imponere stort av Brann så langt. Han mener at bergenserne hadde fortjent seieren mot Fredrikstad i åpningsrunden (1-1), og at laget hadde full kontroll mot Strømmen (2-0). 2,10 i odds på Brann i bortekampen mot Hødd mandag er godt betalt, ifølge Jonsson.

Han tar også med H i Sandnes Ulf – Nest-Sotra til 1,55 i odds og får en dobbel til 3,26.

Vi gjør oppmerksom på at Jonssons tips, som normalt blir innspilt onsdag eller torsdag hver uke, kan avvike fra Sportspills tips i helgen. Skader og andre forhold kan gjøre at Sportspills eksperter vurderer kampene annerledes enn Jonsson.

Alle tipsomtalene kan du se i Tippemagasinet-videoen øverst i saken. Spillene kan leveres på Norsk Tipping langoddsprogram.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.