Ekspert spår ny Vålerenga-nedtur

Sjekk Joacim Jonssons vurderinger av helgens runde i Tippeligaen og OBOS-ligaen.

Kommersielt

Nettavisens tippeligaekspert Joacim Jonsson gir seerne av Tippemagasinet tips og analyser før hver runde i Tippeligaen og OBOS-ligaen.

Alle tipsomtalene kan du se i Tippemagasinet-videoen øverst i saken. Spillene kan leveres på Norsk Tippings langoddsprogram.

Vålerenga - Stabæk
Til helgen har Jonsson funnet god verdi i to bortelag i Tippeligaen. Vålerenga har slitt i de tre siste kampene etter en fin start på sesongen, og lørdag kveld kommer sølvplassert Stabæk på besøk.

Bæringene har imponert Jonsson stort, og han er overbevist om at Stabæk slår Vålerenga minst én av fire ganger med lørdagens forutsetninger. Da er 4,15 i odds på borteseier bra betalt, mener svensken.

Viking - Odd
Det andre verdispillet er hentet fra Stavanger, der Odd kommer på besøk. Viking var veldig gode mot Molde, men Jonsson trekker frem at laget ikke har noen god historikk når det gjelder å gjenta gode prestasjoner. Søndag er det større forventninger på spillerne, og et Odd-lag som har viktige Fredrik Oldrup Jensen tilbake, er ingen enkel oppgave.

Brann + Sogndal
I OBOS-ligaen starter Jonsson med en dobbel med seier til Brann og Sogndal mot henholdsvis Sandnes Ulf og serieleder Åsane. Brann har skuffet en del innledningsvis, men på hjemmebane har spillet vært solid. Ifølge Jonsson er Sogndal et bedre lag enn Åsane, og det bør bli tre poeng på hjemmebane dersom man skal henge med i tetkampen.

Strømmen - Hønefoss
Verdispillet i OBOS-ligaen er hentet fra Romerike, der Strømmen tar imot tabelljumbo Hønefoss. Jonsson mener at sistnevnte har prestert bedre enn resultatene skulle tilsi, men at laget er blitt felt av individuelle feil. 3,05 i odds er ok betalt.

Hødd - Nest-Sotra
Jonsson advarer ellers mot Hødd til 1,60 i odds i hjemmekampen mot Nest-Sotra. Han mener at laget fra Sunnmøre er altfor store favoritter hjemme og anbefaler at spillerne å holde seg unna matchen.

Se hele Tippemagasinet øverst i saken.

Vi gjør oppmerksom på at Jonssons tips, som normalt blir innspilt onsdag eller torsdag hver uke, kan avvike fra Sportspills tips i helgen. Skader og andre forhold kan gjøre at Sportspills eksperter vurderer kampene annerledes enn Jonsson.

Alle tips i denne saken kan leveres på Norsk Tipping langoddsprogram.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus