*Nettavisen* Sportspill.

Ekstremt vanskelig å score her

Foto: HEKTOR PUSTINA

Spilleforholdene blir nærmest umulige når det høljer ned i Tirana.

16.10.12 10:27

Sportspills meny tirsdag
Lunsjtrav Drammen: Duell i lunsjen
V4 Hagmyren: Duger på lørdager!
Oddstips 1: Sveits stikker av
Oddstips 2: Her klarer ingen å score
Tippetips: Har aldri tapt mot Kypros
VM-kvalik: Premier League-spillerne

langoddsen finner vi objekter fra kveldens spennende runde i VM-kvalifiseringen. I tillegg spilles det U21-fotball og ishockey i Finland og Sverige. Noe engelsk liga- og cupfotball finner vi også, men dette er først og fremst en VM-dag og Norge spiller borte mot Kypros.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
31. Færøyene - Irland U 4,65

Færøyene og Ålgårds Rogvi Baldvinsson spilte jevnt med Sverige og tok ledelsen i 2. omgang sist fredag. Målvakten deres leverte enestående innsats og redninger, men Sverige kom seg unna med 2-1 og alle poengene til slutt. I dag kommer et irsk lag nede for telling til kunstgresset i Torshavn, og det er ikke gitt at de får det spesielt enkelt her. Robbie Keane er med igjen, men ellers er det en del fravær og spillemessig manglet det mye i det pinlige 1-6-tapet hjemme for Tyskland fredag. Vi lukter lunten og prøver uavgjort til hele 4,65.

Dagens avslag
18. Andorra - Estland B 1,20

VM-kvalifisering gruppe D. Dette er bunnlagene som bare kan drømme om sluttspill i Brasil. At lilleputten Andorra har tapt tre strake og står med 0-12 i målforskjell er ikke noe sjokk, men at laget har en Real Madrid-spiller er det ikke alle som vet. Unge Marc Vales er fast på midtbanen på Real Madrid C. Hos bortelaget finner vi blant annet Jääger (Aalesund), målvakten Londak (Glimt) og Teniste (Sogndal). Estland var positive i EM-kvalifiseringen, men denne gangen har de bare tapt og ikke scoret de heller. Dette er svakt og spill på borteseier til 1,20 kan ikke forsvares, mener vi. Her kan Andorra muligens klare å holde følge, for en gangs skyld.

Dagens spill
Det er mange store favoritter i dag, og selv om vi har tro på mange av dem, begrenser det spilleutvalget noe, da det ikke er vits å foreslå oddstips på lag til rundt 1,25 i odds. Så vi tar for oss to bortelag vi mener skal ha veldig gode sjanser, samt et oppgjør i Tirana som nok en gang kan bli ødelagt av regnvær.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

44. Albania - Slovenia
VM-kvalifisering gruppe E. Albania har slått Kypros 3-1 hjemme og tapt 0-2 for Sveits. Vi hadde tro på dem hjemme mot Island fredag, men den tapte de 1-2. Om kampen hadde fått et annet resultat dersom det hadde gått an å spille ballen langs bakken og ikke bare slå høyt og langt i det kraftige regnværet, får vi aldri vite. Kveldens kamp blir avgjørende for Albanias sjanser i denne gruppen, tror vi. Vinner de her er de fortsatt med, taper de vil de trolig ikke klare å henge med Sveits, Slovenia og Norge.

Trener Gianni De Biasi har hatt få skader i laget, men kanskje blir han fristet til å gjøre endringer siden det ble tap for Island. Vi tror ikke det, vi tror de samme får sjansen igjen. Dog ikke kapteinen Lorik Cana (m), Lazio-spilleren er suspendert.

Slovenia styrte hjemmekampen mot Kypros fredag og vant som forventet. Det ble 2-1 til slutt, etter at kypriotene fikk redusert på tampen. Men med tap i de to første mot Sveits og Norge, er slovenerne avhengige av poeng her for ikke å falle av.

Den rutinerte Chievo-forsvareren Bostjan Cesar er suspendert etter rødt kort forrige kamp. Fra før er Valter Birsa (m) ute.

Også i dag er det meldt massive mengder regn i Tirana. Albanerne taklet dette dårlig på fredag, og kvaliteten på det som skjer på banen i dag kan bli lav. Det ble 1-2 mot Island og deres dødballer, men nå lukter det 0-0 i vår nese. Albania og Slovenia møttes to ganger i 2008 og spilte 0-0 begge ganger. Dette kan bli mølje på midten og vi tror uavgjort til 2,95 er et godt spill. 100 kroner på denne, som singel , er dagens andre oddstips. Spillefrist klokken 20.40.

44. Albania - Slovenia 2,75 2,95 2,25

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag