Emilia i lunsjen?

Vi setter vår lit til at Emilia B. runder enkle konkurrenter og tar sin tredje strake seier på Bjerke i dag.

Kommersielt

Klikk her for Nettavisens V5-tips

Lunsjomgangene pleier ofte være meget vriene å finne ut av, men i dag ser rebusen adskillig mer oversiktlig ut.

11 Emilia B. har vunnet lett i sine to siste starter. Riktignok har begge seirene blitt tatt fra tet, men det ser ut til å være mer å gå på hos den flotte Coktail Jet-datteren. Sist på Biri stakk hun enkelt fra konkurrentene fra siste sving og inn, og hadde flust med krefter igjen på fine 18.1/2100 volte. Det er svært så slett motstand Kolnes-traveren støter på i V5-4, og 4-åringen bør ha en meget fin vinnersjanse sammen med Geir Vegard Gundersen.

I V5-finalen velger vi å stå på to hester. 5 Eirik kommer ut etter lang pause i ny regi Morten Einang. Den toppstammede 5-åringen vant 5 av 20 løp i Rogaland i fjor, og skal ha mye å hente fremover. Alltid usikkert etter langt løpsopphold, men fungerer hesten aksjonsmessig skal det være en solid vinnersjanse - igjen med Geir Vegard Gundersen.
Skulle favoritten svikte er det i første rekke sterke 11 Hurdalsgutten som står klar til å overta i et ikke altfor kvalitetsfylt felt. Bokli Blader-sønnen har gjort det skarp i adskillig tøffere omgivelser, og kapret trippelplasser i sine tre siste V65-opptredner. 5-åringen tåler å gjøre mye selv, og dagens tunge baneforhold vil nok favorisere Høitomt-traveren.

Få hester
Etter at fire hester er strøket i V5-innledningen er det kun åtte hester igjen på startstreken. Vi har klart mest tro på en kvartett bestående av 3 It`s My Boy, 4 Talented, 6 Gardens Girl og 9 Treasure Meadow som alle er klart bedre enn raden. Selvom dette er en poenjakt er dette hester som kan en hel del på sitt beste, og vi tror en av disse avgjør til sin fordel. Formløse hester er dog ikke å stole på og på det større forslaget streker vi likegodt hele feltet.

Kun syv ekvipasjer er starterklært i V5-2, og her krysser vi de fire mest spilte på samtlige forslag. Det er vanskelig å rangere 1 Red Plush (forbedret i trening og perfekt spor), 2 Ruben Rock V.S. (solid form og står flott til), 3 Jaroslav (startrask og kan holde helt inn på en sprint) og 5 Becks Patric (satt fast sist). En av disse bør uansett vinne dette oppgjøret da de øvrige i feltet ikke akkurat kan sies å ha gledet sine eiere.

I den tredje avdelingen er det langt flere om beinet og vi spiller syv hester på det større forslaget. 4 K.N. Speedboy står endelig i et fint spor, og 4-åringen bør ha en god mulighet. 9 Norvelous News er en annen brukbar 4-åringen som har vært ute i knallharde selskap, mens 10 Tom Tom er behandlet og klart god nok i en feilfri utgave. 12 Quienies er en svenskegjest som kan endel på sitt beste. Fullførte flott til sølv på 16.3 full vei nest sist, og vi tror hun kan hente mange tilslutt. Vant et stayerløp etter tet hele veien i fjor, og bør være blant de bedre her. Vi spiller disse fire på det minste forslaget.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre V5-forslag på hhv 128, 448 og 1280 kroner der det største er en samlebong hvor vi spiller den minste bongen 10 ganger.

Kjøp en bong og følg spenningen LIVE på nrk2 kl. 13.30-14.30.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus