*Nettavisen* Sportspill.

En Brann-spiller som lykkes

Olafur Bjarnason. Foto: Marit Hommedal (Scanpix)

Tidligere Brann-stopper Olafur Bjarnason gjør stor suksess som trener for Fyllingsdalen FK.

31.05.14 10:59

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 2:Herlig drag fra Allsvenskan
Tippetips lørdag:Norge kan vinne
V75 Bergen:
Lerum byr på Hamre-muskler

Lørdagens langoddsprogram bærer preg av at fotball-VM er i vente. De store ligaene er avsluttet for sesongen og grunnet en rekke privatlandskamper i fotball i helgen, er det også tynt med utvalg ellers. Men det er rikelig med norsk 2. divisjon og det er således nok å ta fatt på. Per Mathias Høgmos Norge spiller ellers privatlandskamp mot VM-klare Russland.

Dagens langskudd:
Grorud - Egersund B 2,40

Hjemmelaget gikk en steintøff tredjerundekamp mot Stabæk i midtuken og holdt Tippeligalaget til ekstraomganger, men måtte til slutt se seg slått 0-3 etter 120 minutter. Variable 2-1-3 på de seks første seriekampene, og har kun kapret sju poeng. Hjemme er to av tre tapt.

Motstander Egersund har 3-2-1 på sine seks første seriekamper og ligger på 5. plass. Borte er det blitt en av hver (1-1-1). Kommer nå fra to sterke seire (3-1 hjemme mot Vidar) og 1-0 borte mot Lyn.Grorud fikk kjørt seg i midtuken og møter ikke enkel motstand her, oddsen på borteseier til Egersund er slett ikke verst og testes som et av flere langskudd lørdag.

Eibar - Lugo B 3,95
Nest øverste nivå i Spania og nest siste serierunde der nesten alle lagene har noe å spille for. Det har ikke Eibar sikret seg opprykk sist helg. Lille veldrevne Eibar, med en tilskuerkapasitet på 5.250, sikret seg dermed opprykk til La Liga for første gang i baskerklubbens historie. Men all feiring for spillerne er utsatt til etter til etter denne matchen. Vrient å spå hvordan mannskapet klarer å framstå på banen etter alt oppstyret den siste uka. Motstander Lugo trenger fortsatt poeng for å være helt trygge på ny kontrakt. Galicierne har bare tatt to poeng på de fem siste matchene, men det har vært tøffe kamper så det er ikke altfor mye å legge vekt på. Et heltent bortelag kan meget vel ta poeng på Estadio Municipal de Ipurúa. Og til friske 3,95 i odds på tre poeng til bortelaget er det vel verd å teste litt på B i denne.

Dagens spill
Ålgård - Fyllingsdalen B 1,85

Vi åpner ballet denne lørdagen med et singelspill fra norsk 2. divisjon avdeling 3. Ålgård har ikke imponert i i sesonginnledningen og står som Stord med 1-1-4 totalt. Hjemme på Jæren står laget med 1-1-1, og eneste seieren er kommet mot svake Stord.

Fyllingsdalen har imponert stort under sin nye trener Olafur Ørn Bjarnason. Den tidligere svært så solide Brann-stopperen har fått skikk på organiseringen på dette svært så talentfulle laget. Fyllingsdalen ble junior-norgesmester i fjor og det gror flott i Fyllingsdalen.Onsdag venter Brann hjemme i 3. runde i cupen, og det er alltid et lite uromoment.

Vår mann i Bergen, den tidligere Brann-spilleren Magnus Johansson, har veldig god oversikt over denne avdelingen. Vi hadde en prat med ham fredag og en gjennomgang av denne avdelingen. Johansson syns Fyllingsdalen fremstår meget solide og husk at flere av spillerne til Fyllingsdalen var med å sikre norgesmesterskapet for juniorer sist sesong.

1,85 for borteseier er gitt våre rapporter slett ikke verst, selv om bergenslag på dette nivået har hatt en lei tendens til å surre vekk poeng i Rogaland. Medrutinerte Bjarnasson ved roret som har vært med på dette før og er flink til å holde fokus, skal Fyllingsdalen fikse tre poeng her og vi spiller.

Spilleforslag 1 lørdag (spillestopp kl 15.55):
Ålgård FK Fyllingsdalen 2,50 4,15 1,85

I boksen under kan du spille denne singelen. Innsatsen styrer du selv.

HTML EMBED
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag