*Nettavisen* Sportspill.

En gammel storhet jakter opprykk

George Friend (til høyre) har startet de aller fleste seriekampene for Middlesbrough denne sesongen. Foto: Richard Sellers (Pa Photos)

Middlesbrough er en velkjent klubb for mange nordmenn. Denne sesongen er laget påny på opprykksjakt til Premier League, men da er det kun tre poeng som er godt nok borte mot Sheffield Wednesday.

28.02.15 07:54

Sportspills meny lørdag:
VM hopp lagkonkurranse: Norge jakter gullet
VM 30 km: Therese kan bli VM-dronninga
Oddsdobbel 1: Stoke holder koken
VM-konkurranse: Har du peiling på femmila?
Tippetips: United må slå tilbake
V75 Bjerke lørdag: Nettavisen jakter ny supergevinst
V5 Bjerke: Silje den klare V5-bankeren

Lørdagens langoddsprogram er spekket med interessante objekter og det spilles klubbfotball over hele Europa. I tillegg er det 30 km fellesstart for kvinner i ski-Vm og et meget spennende hopp-VM for lag. I begge disse øvelsene stiller Norge med klare gullambisjoner.

HTML EMBED

Sheffield Wednesday - Middlesbrough B 2,05
Etter sju kamper på rad uten seier, ble det endelig tre poeng for Wednesday i bortekampen mot bunnlaget Millwall tirsdag. Klatret opp på 11. plass, men opprykktoget gikk for noen runder siden. 16 poeng opp til playoff er for mye. Snodige 3-8-5 på hjemmebane.

Middlesbrough fikk tøff kamp av Bolton i tirsdagens hjemmekamp, men klarte å hale i land tre viktige poeng i jakten på opprykk. Ble liggende på andreplass, og det skiller tre poeng ned til Ipswich på playoff. Sterke 8-5-3 på bortebane. Manager Aitor Karanka har ingen nye problemer med laget sitt etter tirsdagens kamp.

Middlesbrough har seriøse planer om endelig å komme tilbake til Premier League og jakter direkte opprykk. Hjemmesvake Sheffield Wednesday skal være en overkommelig motstander i dette oppgjøret.

Fulham - Derby over/under 2,5 mål - over 1,70
Det er ikke lett å finne gode objekter i England lørdag til skapelig odds og derfor velger vi å kombinere Boro-seier med et overspill.
Åtte av de ti siste hjemmekampene til Fulham er gått over 2,5 mål. 36 poeng totalt betyr at laget kun har fem poeng ned til Millwall under streken. Solide 7-3-6 hjemme på Craven Cottage. Ingen spesielle problemer med mannskapet.

Ligaleder Derby har nå fem poeng ned til Ipswich på tredjeplass, og det ser meget lyst ut med tanke på direkte opprykk. 13 serierunder før slutt topper Derby tabellen og har seks poeng ned til Ipswich på 3. plass, så det er fortsatt mye jobb igjen før opprykket er klart. 8-4-4 på bortebane betyr at laget har vunnet halvparten av bortekampene hittil. Begge de to siste bortekampene har vært målrike.

Magefølelsen tilsier mange mål i denne kampen og 1,70 for over 2,5 mål er fin odds. Kombinert med seier til Middlesbrough får vi en dobbelodds på spreke 3,49.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag