Gå til sidens hovedinnhold

En klink vinner i sommersolen?

Vår banker for dagen sliter til tider med halsen, men i dag på Forus er forutsetningene optimale for Todden.

Klikk her for gratis V5-tips.

Herlig sommervær, sprint og fint spor, ja bedre forutsetninger enn det kan ikke 3 Todden få i den fjerde avdelingen. Elding-sønnen har nå fått to løp i kroppen etter lang pause, og i dag tror vi det er dags for årets første triumf. 5-åringen sprintet solide 27.8 i november, og viser Skjæveland-traveren frem noe tilsvarende av det i dag tror vi vår klare banker for dagen blir svært vond å fange.

Det er mange store favoritter på farten i V5-spillet i dag på Forus, og det skal ikke skje mye rart før det kan være fine penger på gang. Undertegnede sitter med en følelse av at det fort kan komme en smell eller to.

I V5-innledningen står favoritten i et noe sjanseartet spor, og bred gardering kan vise seg lønnsomt, 7 Laina Vang er dog klart bedre enn sitt spinkle grunnlag, og i en feilfri utgave blir S.J. `s Photo-datteren tung å stå i mot til slutt på ny. Den store outsideren i løpet er 6 Egregious, som kommer tilbake etter pause og behandling.

En begredelig poengjakt blir servert i V5-2, hvor 1 Don Augustus og 3 Rocka Ram kommer til å ha et hardt nappetak om føringen i løpet, og den av de som når teten bør ha et bra bud på løpet. Bak favorittduoen ser løpet vidåpent ut, og det kan fort komme en smell dersom det blir for tøff kjøring der fremme.

3 Plenkrutt skal opp til eksamen etter to flotte triumfer i den tredje avdelingen. Selskapet er betydelig skjerpet ved denne anledningen, og Nordli Svarten-sønnen må trolig rekordforbedre seg kraftig for å holde unna for flere skarpskodde konkurrenter. 4 Nordli Svarta står pent inne i løpet, og den lovende Spikeld-datteren blir vår favoritt.

Et herlig oppgjør venter oss i V5-finalen. 2 The Crown er en seiermaskin av de helt sjelden, men 4-åringen kommer ikke til noe dekket bord. 4 Wholly Diamond R. og 6 Moreno vil nok også ha et ord med i laget.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 72 og 384 kroner.

På det største forslaget spiller vi et ringsystem hvor stammen er på 3.840 rekker, men med noen enkle forutsetninger reduserer vi innleveringsprisen til 1.264 kroner. Systemet har vi fylt ut for deg på seks kuponger, og de kan du kjøpe her.