Foto: hesteguiden.com

En ren gavepakke

Alle løp skal som kjent kjøres først, men det vil være et sjokk om elitehesten Tangen Scott skulle gå på et nederlag i kveld.

Kommersielt

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Ja, for en finere oppgave enn dagens er neppe å oppdrive for 7 Tangen Scott i V5-5, og dette løpet skal den formtoppede Moe Odin-sønnen enkelt ta seg av. Innsatsen til sølv på flotte 22.0 over en sprint bak fenomenet Bork Odin i den siste starten var det lite å utsette på, og Engvold-traveren bokfører her etter alt å dømme sin fjerde triumf for året.

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

Står glitrende til
Helt perfekt inne i løpet står 6 Nok`En Siem i innledningen, og med en formkurve som kun peker en vei, ja så mener vi at det skal dreie seg om en topp vinnersjanse for Vic Torre-sønnen. Dyktige Kristine Kvasnes får sjansen på ny bak 4-åringen, og fra et flott spor bør Teigen-traveren være sikret en fremskutt posisjon direkte.

Flotte innsatser fra til dels vanskelige utgangsposisjoner har 4 De Nofretete stått for nå på slutten, og fra et perfekt spor i V5-2 mot en formløs gjeng bør Andover Hall-datteren ha et bra bud på den gjeveste sjekken. 4-årshoppa har så langt ikke vunnet løp i år, men i kveld tror vi det kan være dags for en endring på akkurat det.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

To relativt åpne løp
Ja, i hhv V5-3 og den fjerde avdelingen ser det på forhånd litt småskummelt ut. I den tredje avdelingen er Asbjørn Mehla ute etter føringen bak forvandlingsnummeret 3 Great Mc Cool, og dersom hjemmetreneren skulle klare den biffen med J.R. Broline-sønnen, ja så er 6-åringen seiersaktuell på ny. En spennende start i ny regi gjør 6 Magic Prince, og 10-prosenteren i spillet som har mye fart i beina bør her vurderes tidlig.

Innledet veldig lovende med tre strake triumfer har 7 Brødsjø Viktor gjort i V5-4, men i autodebut mot eldre hester tyr vi selvsagt til garderinger. En bukk er 12 H.M. Hird Balder snakk om, men Norne-sønnen går her ned minst en klasse. 4-åringen har vært matchet i tøffe lag hele veien, og avslutningen til tredje på fine 30.3 i den siste starten var av den oppløftende sorten.

Ekspertforslag
Til løpene på Klosterskogen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 100, 384 og 900 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det minste og det største forslaget (system over to bonger) er samlebonger.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus