Bournemouth slo Birmingham hele 8-0 på bortebane lørdag. Her feires en av Marc Pughs tre scoringer.
Bournemouth slo Birmingham hele 8-0 på bortebane lørdag. Her feires en av Marc Pughs tre scoringer. Foto: Clint Hughes (Pa Photos)

Enda en rekord for Bournemouth?

Vant 8-0 for første gang i helgen. I kveld kan klubbens rekord i ligacupen bli slått.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens dobbel:  Spenstig tips til 4,78 i odds
Dagens dobbel 2:
Symons vil ha Fulham-jobben
Oddstips 2: 
Sassuolo har startet klatringen
V4 Östersund:
  Blekkan med ambisjoner
V5 Momarken:  Vinter i vente
V64 Axevalla:  
Norsk banker i millionjakten

Det ble dessverre scoret ett mål for lite i oppgjøret mellom QPR og Aston Villa til at dobbelen vår skulle gå inn i går. Men Nancys seier over Le Havre sørget for at tipsene likevel ikke gikk i minus.

Tlbakebetalingsprosenten for undertegnedes 243 ordinære spillforslag så langt i 2014 er på 102,8 prosent.

Tirsdag er det et flott langoddsprogram vi blir servert, med kamper fra ligacupen, Serie A, Get-ligaen og SHL som noen av høydepunktene. Vi kommer med en rekke spillforslag, så følg med på sportspill.no utover formiddag.

Dagens oddstips

Bournemouth – West Bromwich H


Bournemouth har hatt en strålende utvikling i Eddie Howes andre periode som manager i klubben og ligger på fjerdeplass i Championship etter 8-0-seieren borte mot Birmingham lørdag

Det var Bournemouths største seier i en seriekamp noensinne, og i kveld kan det bli en ny bestenotering. Klubben har bare nådd fjerde runde i ligacupen to ganger (1961 og 63), og et avansement til femte runde vil være det lengste laget har kommet i denne turneringen.

Formen er aldeles praktfull. Det er blitt seier i seks av de sju siste kampene, og de tre siste hjemmekampene er vunnet. I forrige runde i ligacupen ble Cardiff banket hele 3-0 på bortebane.

Forsvarsspilleren Steve Cook og midtbanemannen Harry Arter er ute med karantene, men angriperen Yann Kermorgant er tilgjengelig etter å ha sonet de tre siste kampene. Elliott Ward og Joe Partington er langtidsskadet.

West Bromwich har fått en ok start på sesongen med 13. plass i Premier League etter ni kamper. Lå dårlig an hjemme mot Crystal Palace i helgen, men klarte å hente opp 0-2 og sikre ett poeng på overtid.

Lå også under hjemme mot Hull i forrige runde i ligacupen, men fikset avansement med to sene mål. West Bromwich har bare kommet forbi denne cuprunden én gang det siste tiåret.

Jonas Olsson, Silvestre Varela og Claudio Yacob er ikke aktuelle i kveld. Det er også ventet at hovedtrener Alan Irvine gjør en del endringer på laget.

Bournemouth er ikke bare det største formlaget i Championship, men også det laget i ligaen som har scoret flest mål (28). Spillerne er høyt oppe etter 8-0 sist, og det kommer til å koke på Dean Court i kveld.

Vi tror hjemmelagets suksess kommer til å fortsette mot et West Bromwich som trolig stiller noe svekket i kveld. H spilles til 2,30 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus