*Nettavisen* Sportspill.

Endelig et Oslo-lag i OBOS-ligaen

Grorud kom til kort i cupkampen mot Sarpsborg, men gjør det bra i Oddsen-ligaen. Foto: Henrik Skolt (NTB scanpix)

KFUM, Kjelsås og Grorud kjemper om opprykk fra Oddsen-ligaen.

14.06.15 09:55

Øvrige tips fra Sportspill søndag:
Tippetips:
3,2 millioner i bonuspotten
Dagens dobbel 2: Sverige skal til EM
V75 Bjerke: Grand Prix-fest ned norske favoritter
V4 Bjerke: Vorspiel med kanonsport

På søndagens oddsprogram finner vi en rekke kamper fra EM-kvalifiseringen, men det er også full rulle i Oddsen-ligaen.

Kjelsås – Grorud B 2,35
Toppkamp i Oddsen-ligaen avdeling 2. Grorud ligger på annenplass med 21 poeng på 8 kamper, mens Kjelsås på plassen bak har tatt 18 poeng. KFUM, som møter svake Skeid i kveld, har vunnet samtlige kamper, så seier er det eneste som teller for disse to.

Ettersom Stabæk 2, som ikke kan rykke opp, er den nærmeste utfordreren til disse tre, ser det ut til at Oslo får et lag i OBOS-ligaen neste sesong.

Kjelsås’ to tap har kommet mot Finnsnes og KFUM. Det er blitt seier i de fire siste kampene, men motstanden har vært laber i denne perioden.

Keeper Terje Kirsebom er ute med skade etter en stygg smell mot Holmen. To andre faste spillere mangler også: Stian Pettersen (midtbane) og tidligere Lyn-spiller Runar Brenden (forsvar).

Grorud har tatt store steg under trener Rolf Teigen de siste par sesongene. Lagets eneste tap kom mot KFUM for en drøy måned siden. Det var av det knepne slaget, og KFUM-trener Ståle Andersen har uttalt at Grorud er det eneste laget i serien som har gitt «Kåffa» skikkelig motstand i år. Grorud slo også et sterkt lag som Moss på bortebane i første cuprunde.

Etter tapet mot KFUM er det er det blitt full pott og 15-0 i målforskjell i møtene med Ullern, Finnsnes, Tromsdalen og Mjølner, og man kan trygt si at formen er god.

Selv om det ble seier over bunnlaget Holmen sist, spilte Kjelsås en meget svak kamp. Grorud er en langt tøffere oppgave, og vi setter pengene på B til 2,35 i odds.

Kampen kan ikke spilles som singel, så vi kombinerer med en kamp fra samme avdeling.

Skeid - KFUM B 1,28
2015 ser ut til å bli nok et skuffende år for den gamle storklubben Skeid. Sju poeng er fasiten etter åtte kamper i avdeling 1, og Skeid er det eneste laget som har avgitt poeng til tabelljumbo Lyn. Forrige runde ble det en lite opptur borte mot Senja. 3-2 betydde at årets første seier var i boks.

KFUM har vært et nesten-lag i Oddsen-ligaen i utallige sesonger nå. Klubben kjemper stort sett alltid i toppen, men har manglet det siste lille for å klare opprykk til OBOS-ligaen.

I år er sjansene for opprykk bedre enn noensinne. Full pott på åtte kamper betyr at ledelsen ned til Grorud er på tre poeng. Sistnevnte skal i aksjon borte mot Kjelsås i kveld, så det er ikke utenkelig at «Kåffa»s ledelse har økt etter helgens runde.

Fraværssituasjonen skal være bra for bortelaget.

KFUM har fremstått som et av Oddsen-ligaens beste lag så langt i sesongen, og vi tror på en ny trepoenger i dag.

Samlet odds for dobbelen: 3,01.

Kampstart: 18.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag