VINNER: Vi tror Nashville Predators får enda mer å juble for under nattens NHL-finale.
VINNER: Vi tror Nashville Predators får enda mer å juble for under nattens NHL-finale. Foto: Justin K. Aller (AFP / NTB scanpix)

Endelig lykkes det for Nashville Predators

Nashville Predatos har vunnet begge sine hjemmekamper mot Pittsburgh. Men de er mer enn kapable til å vinne borte også.

Kommersielt

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips French Open: Halep kan gå hele veien
V65 Øvrevoll:
Flott omgang med store penger i luften
V65 Bergen:
V65-banker fra Svein Ove Wassberg
V5-lunsj Klosterskogen:
Solberg fikser lunsjen
V4 Umåker: To bankere og et superobjekt

Torsdagens langoddsprogram bærer definitivt preg av at kvalifiseringskampene til VM i Europa spilles fredag, lørdag og søndag. Utvalget er magert, men det norske håndballherrene tester formen mot Osland, i tillegg til at French Open selvfølgelig pågår i tennis. Og ikke minst er det klart for femte finalekamp i Stanley Cup.

Pittsburgh Penguins - Nashville Predators, B til 2,85 i odds.
Innleveringsfrist er klokken 01.55.

Penguins var heldige i sine to første hjemmekamper. Gjestene hadde flest skudd og store sjanser, mens vertene var dødelig effektive. Sånn sett kan man si at Predators har fått altfor dårlig betalt for innsatsen i de fire første finalekampene.

Det står 2-2 i kamper, i best av syv-serien, og på hjemmeis var Nashville fortjente vinnere i begge kampene. Vi lanserte tips på Nashville Predators i begge disse hjemmekampene.

I den føsrte finalekampen vant Penguisn 5-3, men hadde omtrent ikke skudd på mål i de to siste periodene. I midtperioden hadde de imponerende 0 skudd på Pekka Rinne i Predators-målet.

Rinne virket skjelven og usikker under begge de to første finalekampene, men har over de to siste kampene funnet tilbake roen som han hadde tidligere i sluttspillet.

Han er lagets viktigste spiller, by far, og kan frustrere gråstein om han er i humør til det.

Totalt sett over de fire første kampene har Nashville vært det beste laget, og det er kun i finalekamp nummer to hvor de faktisk ble kjørt litt av Penguins. Ellers har de egentlig hatt grei kontroll, og de har vokst og blitt mye mer modne utover i finaleserien.

Her tror vi Nashville Predators får som fortjent, og at de tar 3-2-ledelsen i finaleserien. Borteoddsen på pene 2,85 gir også enda større grunn til å sette penger på gjestene. For tredje kamp på rad setter vi spill på Nashville Predators.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør