Engelsk dobbel på langoddsen

Her er dagens luringer til 3,15 i odds.

Kommersielt

Utvalget er meget godt på dagens program, men de opplagte favorittene frister lite.

Flere tips og alle dagens kamper finner du her

Nettavisens statistikkportal

Stoke får tillit på hjemmebane
Stoke fikk det tøft mot Fulham i cupen (0-3), men ser ellers ut til å opprettholde en jevn og god ligaform. Ligger to poeng bak den siste play-off-plassen. 8-4-2 hjemme. Griffin, Matteo og Hill er ute.

Ipswich avanserte mot formsterke Swansea i cupen lørdag, 4-1-3 på de åtte siste i ligaen. 3-3-8 på bortebane. Ligger kjedelig til på 15. plass, uten kontakt med verken topp- eller bunnstrid. Bruce er suspendert, mens Lee, Legwinski og Williams tester sine skader før kampen.

Stoke skal være klart bedre her på Britannia. Oddsen er ikke imponerende, men det skal være snakk om en god mulighet for H.

Endelig seier igjen?
Selv om innsatsen og effektiviteten var brukbar, ble det nytt tap for Coventry sist borte mot Plymouth. Står dermed med ett poeng på sine syv siste kamper. Spissen Stern John er solgt til Sunderland, og blir trolig erstattet med Mifsud fra start. Marshall, Cameron og Ward er ute.

Luton-manager Mike Newell fortviler over skadesituasjonen. Med Coyne og Foley nye på skadelista mangler det snart et helt lag. Sist ligaseier kom mot nettopp dagens motstander (3-1) i det omvendte møtet i desember. Har tre uavgjort og tre tap i ligaen siden.

Det frister i utgangspunktet ikke veldig med spill på dette Coventry-laget, men mot en ung, tynn og skadeskutt Luton-tropp må det bli seier for de ambisiøse vertene. 1,85 kjøpes.