*Nettavisen* Sportspill.

England skyter ut av startblokkene

SCORER FOR ENGLAND: Harry Kane har funnet nettet for England i det siste. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Englands parademarsj fortsetter på hjemmebane, og lille Estland klarer neppe å stå imot.

09.10.15 09:28

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Dagens oddstips 2: Østerrike har imponert noe vanvittig
Dagens langskudd: Shamrock ryster serielederen

V65 Biri: Malmin viser vei mot tusenlappene
V65 Solvalla:
Solvalla med nydelig V65-omgang
V5A Øvrevoll
: Chaves med supre vinnersjanser

TV-kampene: Slik ser din TV-uke ut

Det er flere landskamper på plakaten på fredagens langoddsprogram, deriblant Lichtenstein - Sverige og England - Estland. I tillegg spilles det mye hockey på kontinentet.

Dagens singel 1, innleveringsfrist klokken 20.40.
England - Estland, første mål før 20:00 minutter, ja 2,10.

Hjemmelaget skal ha all ære for å ha gjennomført en perfekt kvalifisering så langt og det er ingen grunn til å stoppe nå. Midtbanen er svekket uten spillere som Jordan Henderson og Jack Wilshere, men det er flust av kvalitet hos England likevel. Kaptein Wayne Rooney er også skadet - men formsvak -, mens Danny Ings og Michael Carrick gikk glipp av torsdagens trening.

Full pott fra åtte kamper er imponerende og dette blir i så måte kun en paradermarsj. En marsj de vinner. Det er ventet at Roy Hodgson vil rotere på laget i de to siste kampene - som er uten betydning. Kun to av åtte ganger har England scoret eller sluppet inn mål i løpet av de første tjue, og Estland er ventet å legge seg lavt.

Likevel tror vi hjemmelaget har mer enn nok kvalitet til å avgjøre kampen tidlig.

For selv om Estland har alle muligheter - i det minste teoretisk - til å sikre EM, men de får besøk av Sveits i siste kamp og det blir nok med teorien. Estlenderne må rett og slett ha en mirakuløs avslutning på gruppespillet for å klare dette.

De får Dmitri Kruglov tilbake fra suspensjon.

Kvalitetsmessig er det et enormt gap mellom lagene og England kommer til å vinne denne klart. Sjansen er stor for at spillerne som ikke alltid får spille vil vise seg frem, og Estland har sett svake ut mot det som er av kvalifisert motstand. Mot Sveits borte lå de under 2-0 før halvtimen spilt, med første mål på 17. minutt.

At ett av lagene scorer før 20 minutter spilt er langt fra utenkelig, oddsen på 2,10 er uansett god nok til å gi det et forsøk.

Annonsebilag