(Reuters/Scanpix)

Er det over for Bøkko?

Håvard Bøkko og 1500 meter er normalt en god match, men Sverre Lunde Pedersen kan overta tronen i dag.

Kommersielt

Det svinger ikke av de norske prestasjonene i Sotsji, og både i langrenn og i skiskyting har det vært skuffende resultater de siste dagene.

Nettavisen har som kjent daglige oddstips til vinter-OL og det har vært en strålende suksess hittil. Etter å ha lansert ni oddstips hittil ligger vi på en tilbakebetalingsprosent på 124. Foreløpig har det svært lønnsomt å spille mot norske underbetalte favoritter, men i dag har vi blant annet fokus på en ren norsk duell under herrenes 1500 meter på skøyter.

Undertegnede kjøpet ihvertfall ikke at Håvard Bøkko (1,70) skal være favoritt i duell med Sverre Lunde Pedersen(1,80) i ettermiddag. Det har vært mye Petter Northug over Håvard Bøkko denne sesongen, og ekspertene maler på om at de kommer. Jeg har ikke sett noe som ligner til formutløsning hos Bøkko, selv om han gikk en anstendig 5000 meter.

Sverre Lunde Pedersen har allerede slått Bøkko på 1500 meter denne sesongen, og var også klar på at 1500 meter er hans beste distanse under OL. Lunde Pedersen bekreftet form under 5000 meteren og jeg fortsetter med å spille på det jeg ser, og ikke det som var slik mange eksperter fortsatt prater for mye om. 

1,80 på at Lunde Pedersen slår Håvard Bøkko på dagens 1500 meter er et klart alternativ i Sotsji lørdag.

PS. Jentenes langrennsstafett starter kl 11, men der var det ikke mye godbiter å finne. Et alternativ kan være Finland til å være foran Sverige i mål, men 1,50 i odds gir ingen tenning.

Spilleforslag OL 1500 meter skøyter:
Sverre Lunde Pedersen - Håvard Bøkko 1,80 1,70
Klikk her for å levere dette singelspillet (innsatsen styrer du selv)
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus