*Nettavisen* Sportspill.

Er dette årets svakeste bortelag?

Sochaux spilte 1-1 hjemme mot Marseille forrige runde, men på bortebane har det vært helsvart for de gulkledde denne sesongen. Foto: Sebastien Bozon (Afp)

Sochaux har spilt 16 bortekamper i serien denne sesongen. Det har gitt tre poeng. I dag kommer en ny nedtur.

05.04.14 09:32

Øvrige tips fra Sportspill lørdag
Tipping:
Vi gambler på Solskjær
Odds
: Avslutter mot Liverpool, United, Chelsea og Arsenal
Odds:
Begge superspissene er skadet
V75:
Ingen svakhetstegn i jakten på 39 mill.
V65 Skive:
Carstens lørdagsfest
Skaderapport:
Disse er ute i Tippeligaen

Vi står overfor en flott oddsmeny lørdag, med kamper fra Tippeligaen og alle de store ligaene i Europa.

Dagens spill 2
Bastia – Sochaux H 2,15

Bastia er et av våre favorittlag når det gjelder oddstips. Korsikanerne er et meget godt hjemmelag og svikter sjelden på Stade Armand Cesari når motstanderen ikke er på ypperste nivå. Denne sesongen har man tatt 29 av 40 poeng på hjemmebane, og kontrakten er for lengst fornyet.

Formtabellen viser svake 1-1-4, men har skal vi kikke litt bak tallene. Tre av disse kampene har vært spilt på bortebane, og der er det blitt 0-1-2 mot brukbar motstand, noe som ikke er unormalt. Den siste hjemmekampen, som ble spilt mot Reims på sjuendeplass, endte med 2-0-seier. Ellers har man tapt for suverene PSG og sterke Saint-Etienne i de øvrige hjemmekampene i denne perioden.

Den defensive midtbanespilleren Yannick Cahuza, forsvareren Gilles Cioni og andrekeeper Jean-Louis Leca er skadet, mens midtbanespilleren Sambou Yatabaré soner karantene.

I dag møter man ligaens desidert svakeste bortelag - Sochaux - som kun har skrapt med seg tre poeng (!) og har 12-40 i målforskjell på seksten matcher på fremmed gress. Sochaux ligger på nest sisteplass, og det er hele åtte poeng pluss målforskjell opp til sikker plass når det gjenstår sju kamper.

Etter en periode med tøff motstand på hjemmebane, er dette en ypperlig anledning for Bastia til å bevise at man er en av ligaens beste hjemmelag.

Bastia – Sochaux 2,15 - 2,90 - 3,05
Klikk her for å levere dette spillet

Dagens langskudd
Chelsea – Stoke handikap 0-1 B 3,80

Paris Saint-Germain - Reims handikap 0-1 B 3,25
PSG vant som kjent 3-1 i onsdagens Champions League-kvartfinale mot Chelsea. Returen går allerede førstkommende tirsdag, så disse lagene er inne i et mildt sagt tett kampprogram. PSG leder den hjemlige serien med hele 13 poeng på Monaco, og vi blir overrasket hvis trener Laurent Blanc stiller med et toppet mannskap her. Marco Verratti er uansett suspendert, og Zlatan Ibrahimovic skal ha fått kjenning med en muskelstrekk mot Chelsea.

Reims er inne i en litt tung periode, men sesongen har totalt sett vært en stor opptur, med sjuendeplass som fasit når det gjenstår sju runder.

Chelsea ligger på andreplass i Premier League og kan ikke hvile spillere i like stor grad som PSG. Det blir altså ikke et B-lag vi får se på Stamford Bridge i dag, men vi tror likevel Chelsea skal få slite med å vinne oppgjøret. London-laget har tapt to av de tre siste seriekampene og møter et Stoke i kanonform (4-1-0 på de siste fem seriekampene). Stoke vant også det forrige ligamøtet i desember og er garantert sultne på å ta en stor skalp i kveld.

Samuel Eto’o er fortsatt skadet for hjemmelaget, men Ashley Cole er tilgjengelig igjen. Ramires soner karantene. Robert Huth og Oussama Assaidi er ute for Stoke.

Vi blir ikke overrasket om PSG eller Chelsea (eller begge to) går på en liten smell tre dager før tirsdagens ekstremt viktige returoppgjør i London. Ved å spille denne handikapvarianten går spillet inn dersom bortelaget ikke taper oppgjøret.

Dersom du går for borteseier uten handikap, får du hele 10,00 i odds på Stoke og 9,40 på Reims.

Chelsea – Stoke handikap 0-1 1,57 - 3,70 - 3,80
Klikk her for å levere dette spillet (objektet må kombineres)

Paris Saint-Germain - Reims handikap 0-1 1,73 - 3,45 - 3,25
Klikk her for å levere dette spillet (objektet må kombineres)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag