Richard Gasquet har virket litt pinglete i åpningen.
Richard Gasquet har virket litt pinglete i åpningen. Foto: David Vincent (Ap)

Er Richard Gasquet kvitt ryggplagene?

Richard Gasquet har slitt lenge med ryggen, og virket veldig pinglete i sin forrige kamp. I dag kan han virkelig få svi.

Kommersielt

Sportspills øvrige Kristi himmelfarts-tips:
Oddstips 1: Tromsø fosser videre
Oddstips 2: Løvene må spisse tennene
Tippekupongen: Sandefjord kan få svi
V4 Bergsåker: Ny lunsjfest
V5A Øvrevoll: Til himmels igjen

Det har vært en særdeles god start på uken for Sportspills eksperter. På fem tips har fire gått rett inn, og også langskuddene har gått i krysset så langt. Rolf Lerum har også åpnet tennis-tipsene med gode treff.

Det er full rulle i 1. divisjon på torsdagens langoddsprogram. I tillegg er det mange landslag som forbereder seg til VM.

Dagens tennis-singel
Richard Gasquet - Carlos Berloq, 1,45 - 2,20

Richard Gasquet fikk det enkelt mot en veldig svak Tomic i sin førsterunde kamp. Det var Richard sin første kamp på 10 uker etter at han har slitt mye med ryggen sin. Han hadde faktisk ikke spilt noe tennis inntil kun 10 dager før denne førsterunde kampen, og han var overlykkelig etterpå at han ikke kjente noe til disse ryggplagene etter kampen.

Spilte dog litt på «safen» kampen gjennom, servet ikke i nærheten av så hardt som tidligere, og det var tydelig at han fryktet å kjenne noe smerte i ryggen sin. Vi stoler rett og slett ikke på at franskmannen er helt 110% enda.

Møter denne torsdagen en betydelig tøffere motstander i grusspesialisten Carlos Berloq, og nå skal Richard passe seg. Berlocq feide faktisk en såpass god spiller som Berdych av banen i Portugal i uke 18. Han kommer inn til denne kampen med en solid form i kroppen sin, og han så meget sterk ut i sin førsterundekamp mot Hewitt. Blir dette en kamp som går over lengre enn tre sett så er det et enormt pluss for vårt spill som altså er Berloq. Prøves til fin odds denne torsdagen.

Dagens tennis-singel (spillestopp klokken 13.40).
Richard Gasquet - Carlos Berloq, 1,45 - 2,20

Klikk her for å levere dette spillet.

Dagens langskudd
Bellucci
- Fogini, 3,60 - 1,16.

0-2 i innbyrdes. Om Fogini har en av sine bedre dager, ja, da er han en bedre spiller enn Belluci. Dog har Fogini sitt humør/sitt spill den siste tiden ikke være noe å rope hurra for. Fogini er en «skrulle» som kan levere det helt store, men også det helt elendige.

Han har en grusomt svak psyke, og det skal ikke skje mye feil i kampen før han kan rakne i sitt spill. Slike er det alltid litt spennende å spekulere imot, spesielt om oddsen er den riktige, og det er den her.

Går vi tilbake til kampen i Munchen i uke 18 som han vant 2-0 i sett over Belluci så var faktisk oddsen betydelig jevnere enn hva den er her. Spillet etter denne turneringen har vært nedadgående for Fogini, og selv om han vant sin førsterunde kamp lett, så var mot svak motstand.

Bellucci har et spill som kan felle Fogini, og han skal bli spennende å følge i denne kampen. Bellucci er en ren grusekspert, og han er i stand til å true utøvere høyere oppe på rankingen om han har treffen for dagen. Kampen som her er i vente blir nok helt sikkert jevnere enn hva oddsen forteller, og Bellucci kan skrelle.

Dagens langskudd (spillestopp klokken 15.30).
Bellucci - Fogini, 3,60 - 1,16.

Klikk her for å levere dette spillet.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus