RINGREV: Daniel Berg Hestad ble historisk på Celtic Park sist.
RINGREV: Daniel Berg Hestad ble historisk på Celtic Park sist. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Europa-eventyret fortsetter for Molde

Molde går på vannet og det føles ikke klokt å gjøre annet enn å tro på ny seier.

Kommersielt

Det er en rekke spennende oppgjør fra Europa League på menyen, og det er flere høyinteressante objekter fra hele Europa.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips 1:
Napoli har null motivasjon
Oddstips 3:
Suverene Lørenskog påfører Enga nytt tap
Oddslangskudd:
Stefan Stranberg og co. tukter Dortmund

TV-kampene: Dette er ukens oversikt

V5A Bjerke: Vallevik setter straffesparket
V4 Bollnäs:
Vi jakter ny suksess i lunsjen

Dagens singel 2, innleveringsfrist klokken 21.00.
Molde - Fenerbahce, H 3,05.

Etter Ole Gunnar Solskjær vendte tilbake til Aker Stadion, har Molde formerlig eksplodert. De står med syv strake seire nå og seks av dem har kommet etter Solskjærs retur.

To av dem er i Europa, hjemme og borte mot Celtic. To vanvittig solide seire, som sørget for direkte avansement. Med seier i dag er også gruppeseieren sikret, noe som vil gi en betydelig lettere motstander i sekstendelsfinalen.

Molde lever riktignok greit med uavgjort, det skal ikke legges skjul på. Men motivasjonen og spillegleden virker å være på topp for de blå for tiden.

Nei, Molde har virkelig vært ustoppelige i det siste og har imponert kraftig i Europa. De har formspillere i alle ledd, selv om Forren og Elyounoussi fikk en kjedelig opplevelse med landslaget.

Viktige Mattias Moström er usikker og Joshua Gatt er stadig skadet, melder mediesjef Per Lianes til Nettavisen.

Fenerbahce på gang
Gjestene har kommet seg etter en svak innledning på sesongen og ligger nå på andreplass i denne Europa League-gruppen, uten tap siden de tapte hjemme for nettopp Molde i første gruppespillskamp.

De siste syv kampene har de 5-2-0 i alle turneringer og i helgen tegnet også Robin van Persie seg på scoringslisten. Det er flere og flere lyspunkter for tyrkerne, som nå ligger bare to poeng bak Besiktas i hjemlig liga.

UEFA.com melder at Molde møter et Fenerbahce som må klare seg uten Caner Erkin og muligens tvilsomme Demba Ba og Raul Meireles.

Vi nøler ikke med å støtte hjemmelaget i denne, til tross for at de er fornøyd med uavgjort. Molde har vist en enorm kapasitet og spilleglede etter Solskjær tok over, og over tre ganger pengene på norsk seier er særdeles spennende.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør