Foto: Jørgen K. Johannessen (Vi Menn)

Europas hardeste supportere

Denne gjengen skal hjelpe oss til enda et odds-treff.

Kommersielt

Sportspills meny mandag
V4 Östersund: Vi har svaret!
Lunsjtrav Klosterskogen: Taper ikke!

Regnskap: Pluss på oddstipsene igjen

Langoddsen byr på 18 objekter denne mandagen, fordelt på gresk og polsk fotball, Midtjylland - Esbjerg i dansk superliga og ishockey fra HockeyAllsvenskan, før vi før 2. Bundesliga, FA-Cup, Serie B, Ligue 2 og portugisisk liga.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
105. Djurgården - VIK Västerås B 2,60

Djurgården har et stort og kjent navn, men samtidig har de ikke mer enn én seier i ordinær tid på sine seks siste spilte. De to siste i Stockholm er tapt for Troja og Mora, da som langt større favoritt enn det man er i dag. Västerås kjemper om direkte opprykk og har et godt lag denne sesongen. De topper formtabellen og har vunnet tre strake borte. De var outsidere da de slo Djurgården 3-0 i sesongens første møte, og her er de outsider igjen. Hvorfor? Ikke enkelt å si, vi prøver heller en slant på borteseier til 2,60.

Dagens avslag
116. Maritimo - Vitoria Setubal H 1,60

1,60 er lavt på et lag som har 2-2-4 på sine åtte første, bruker en del krefter i Europa League for tiden og samtidig har svake 1-0-4 på sine fem siste i portugisisk liga. Ett mål er scoret på fire hjemmekamper, det er bunnklasse. Vi ser lite eller ingenting som peker på hjemmeseieren, og selv om det er overkommelig motstand som gjester Madeira, blir oddsen på H for lav.

Dagens spill
Sportspill er inne i en meget god periode og vi har lagt fire uker med solid odds-pluss bak oss. I dag er det ikke er så mange objekter å velge mellom, og man kan kanskje tenke at et lite singelspill får holde, mens man venter på dager med større utvalg. Vi tenker ikke slik, vi vil prøve å rake med oss alt vi kan på de magre dagene også. Derfor spiller vi til brukbar høy odds i dag, igjen, for vi tar med et svensk objekt til 2,10.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

110. FC St. Pauli - VFL Bochum
2. Bundesliga. Til tross for tett program og en del fravær i laget har St. Pauli gått fra uavgjort mot Union Berlin og Paderborn, til seire over Dresden og 1860 München i sine fire siste. Det er imponerende, og i dag venter en antatt enklere oppgave. St. Pauli er i middels form og har middels gode 2-2-1 på eget gress, men pilen peker oppover.

Trener Frontzeck har gjort det bra siden han overtok laget for noen uker siden. I dag ser det ut til at Boll (m) er ute og Daube (m) mangler grunnet sykdom, han må hvert fall regnes som høyst usikker.

Bochum har 1-1-3 og målforskjell 2-13 på sine fem spilte bortekamper. De har ikke vunnet siden tidlig september og røk 1-6 for Aue på forrige reise. Siden kom en liten opptur 2-2 hjemme mot Cottbus forrige helg, der man hentet inn 0-2 sent i 2. omgang.

Sinkiewich (f) er suspendert. Luthe (k) er tilbake, men Kicker.de tror at Heerwagen fortsetter i mål.

Hjemmelaget har fått til mye den siste tiden, under press og med skader i laget, mens Bochum sliter stort. Nå ser det ikke så galt ut med St. Pauli-troppen og mye peker mot hjemmeseier. Vi tar med 1,50 på H i en dobbel.

109. IK Oskarshamn - Bofors IK Karlskoga
HockeyAllsvenskan. Oskarshamn har tapt sine to siste, knepent hjemme for Djurgården og 2-6 borte mot gode Västerås. Men med seier i tre hjemmematcher på rad før det, viser Oskarshamn at de kan være med å kjempe om kvalikspill denne sesongen. Nå har det vært et kort landslagsopphold og man gleder seg til det man mener blir en fartsfylt match mot et lag som tidvis spiller over evne.

Det er skadefritt lag hos Oskarshamn. Bohm har returnert til Frölunda etter en utlånsperiode, mens målvakten Fernström har trent med sin klubb Frölunda under landslagsoppholdet, men er tilbake mellom Oskarshamn-stengene i kveld.

Bofors satser denne sesongen og er oppe på en fin 2. plass etter 19 runder. De to siste bortematchene før oppholdet ble tapt 2-4 for bunnlaget Almtuna og 1-3 for Södertälje. Bofors har ryddige 5-0-4 borte, ingen matcher er gått til spilleforlengelse hittil.

Björklund er skadet. Norske Ken Andre Olimb returnerer etter å ha spilt for Norges landslag, mens to mann er usikre. Marcus Johansson fra Washington Capitals spiller for klubben så lenge det er lock out i NHL.

Oskarshamn vant sesongens første møte 5-4 i Karlskoga etter en solid snuoperasjon. Oskarshamn vant tre av fire innbyrdes forrige sesong.

Hjemmelaget er skadefrie og har i våre øyne best sjanser, på sin arbeidsvilje. Bofors har kanskje det sterkeste laget på papiret, men de har sviktet i de to siste borte og har noe rusk i troppen. Vi tror Bofors trenger denne matchen på å samle laget igjen og spiller hjemmeseier til 2,10. Vi får en mandagsdobbel til 3,15 og satser 100 kroner. Spillefrist klokken 18.55.

109. IK Oskarshamn - Bofors IK Karlskoga 2,10 3,80 2,30
110. FC St. Pauli - VFL Bochum 1,50 3,30 4,85

Total odds 3,15

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus