*Nettavisen* Sportspill.

Eventyret fortsetter for Southampton

Graziano Pelle har vært en suksess for Southampton etter overgangen fra Feyenoord. Foto: Alastair Grant (Ap)

Ronald Koeman og Southampton har vært bunnsolide i Premier League denne sesongen og søndag tror vi laget slår Swansea og gjenerobrer 3. plassen.

01.02.15 08:16

Sportspills meny søndag:
Oddsdobbel 1: Frisk søndagsdobbel fra Serie A
Oddssingel: Werder Bremen spilles til flott odds
Tippetips: Barcelonas supertrio leverer
Australian open finale: Kanonodds på Andy Murray
V4/V5 Täby galopp: Norske Marius kan få en pangdag
V64 Färjestad: Samlebongfest med norsk hest i hovedrollen

Søndagens langoddsprogram er dessverre meget preget av mange lavt betalte favoritter og det er ikke overflod av gode objekter. Det ble dessverre poengdelinger i våre utvalgte kamper lørdag kveld da både Fiorentina og Borussia Dortmund spilte uavgjort i sine respektive borteoppgjør.

Da hjalp det dessverre lite at Granada innfridde som vårt valg hjemme mot Elche (denne var kombinert med Fiorentina), ble det en lørdag der marginene ikke bikket vår vei. Søndag byr vi på tippetips, to dobler og en tysk singel.

HTML EMBED


Southampton - Swansea H 1,55 (spillestopp kl 16.55)
Til tross for at Ronald Koeman valgte å stille med en sterk lagoppstilling røk Soton 2-3 hjemme for formsterke Crystal Palace sist helg. I ligaen imponerer laget stort og står med 5-1-0 på de siste seks, inkludert en råsterk borteseier mot Manchester United. Hjemme viser tallene 7-2-2. Sadio Mane og Maya Yoshida er tilbake etter endt landslagsoppdrag. Shane Long, Toby Alderweireld, Victor Wanyama og Morgan Schneiderlein er alle skadet.

Veldig opp og ned for Swansea i det siste, men røk 0-5 hjemme for Chelsea i siste seriekamp for to uker siden. Men er fortsatt på en sterk 9. plass selv om borteformen som vanlig er svak (2-3-5). Wilfred Bony er som kjent solgt og søndag soner viktige Gylfi Sigurdsson karantene. Karantene soner også Kyle Bartley.

1,55 på at Southampton vinner denne kampen og tar tilbake tredjeplassen fra Manchester United er godkjent odds. Vi kombinerer med et meget sterkt hjemmelag i La Liga.

Sevilla - Espanyol H 1,55
Kopi av torsdagens cupoppgjør i Copa Del Rey der hjemmelaget vant 1-0, men ikke kom seg videre ettersom Espanyol vant hjemmemøtet med 3-1. Sevilla gjorde en sterkbortematch mot Valencia sist helg, men hadde ikke marginene med seg og brente blant annet et straffespark på stillingen 2-1 til Valencia. Er på en sterk 5. plass og har kun to poeng opp til Valencia på 4. plass. Sevilla står med utrolige 20-4-0 på de 24 siste kampene på Ramón Sánchez Pizjuán, og er fortsatt det eneste laget som ikke har tapt hjemme i La Liga denne sesongen.

Til denne kampen er Benoit Trémoulinas, José Antonio Reyes og Grzegorz Krychowiak utilgjengelig grunnet skade, mens det ennå ikke er sikkert om Stéphane Mbia er med i troppen eller ikke etter at han returnerte fra Afrikamesterskapet lørdag ettermiddag.

Bortesvake Espanyol (1-2-6) kommer fra to strake trepoengere hjemme og ligger på 9. plass, men er hele 13 poeng bak Sevilla på 5. plass. Espanyol har samme 20-mannstropp tilgjengelig til denne kampen som til torsdagens batalje, men det er nok ventet fire, fem endringer på laget fra Sergio González. (kilde skadeinfo Petter Veland).

4-1-0 på de fem siste tilsvarende i ligaen og svært mye tyder på en ny hjemmeseier søndag kveld. 1,55 på et så solid hjemmelag er godkjent odds og vår søndagsdobbel med seire til Southampton og Sevilla betales med 2,40 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag