Foto: Kent Skibstad / NTBscanpix

Exit Strømsgodset?

Strømsgodset trenger minst ett mål for å slå Debreceni ut av Europa Leauge, men med sviktende form står de ovenfor en tøff oppgave. Les dagens oddstips.

Kommersielt

Sportspills meny torsdag:
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag
V4 Dannero:Bergh igjen!
V5 Klosterskogen:Solberg i førersetet
Tippetips:Vinn eller forsvinn

langoddsen i dag finner vi blant annet EM for kvinner, Europa League kvalik, islandsk 1.divisjon, dansk 1.divisjon og privatkamper.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Selfoss – Vikingur Reykjavik H 3.15
Islandsk 1.divisjon. Dagens duellanter står med stikk motsatt formuvikling; Selfoss har tapt tre på rad, mens Vikingur Rekjavik har vunnet tre strake. Hjemmelaget rykket ned fra den øverste divisjonen i fjor, men det ser ikke ut til å bli noen snarlig retur i år, med 4-2-6 ligger de på en foreløpig 8.plass. Problemet til Selfoss har merkelig nok vært at til de sliter mot antatt dårligere motstand, mens de har slått flere av topplagene, som i 2-1 seieren over Vikungur Rekjavik (1.) og 3-1 over Grindavik (2.)

Vikingur Rekjavik leder serien og er i god form, men de tapte mot Selfoss på hjemmebane i mai, og til 3.15 i odds satser vi på at de går på et nytt tap i dag.

Dagens avslag
Derry City - Trabzonspor B 1.40

Trabzonspor vant 4-2 i det første oppgjøret, og greier seg derfor fint med uavgjort eller ett-måls tap. Til 1.40 melder vi pass på et lag som ikke trenger å vinne.

Dagen spill
Debreceni VSC—Strømsgodset

Europa League kvalik. Peter Kovacs utlignet til 2-2 for Godset på overtid i det første oppgjøret, og prestasjonsmessig bør drammenserne være mest fornøyd med resultatet. Godset åpnet kampen best, men når scoringen kommer i mot etter en drøy halvtime er det gjestene som overtar, og ungarerne virket hakket vassere. Det var ingen velspilt kamp på Marienlyst, men med fire mål, straffe og rødt kort var det i hvert fall ikke mangel underholdning. Formsvikten fortsetter for Strømsgodset, som tapte 1-2 borte mot nedrykksplasserte Sandnes Ulf i forrige seriekamp. Startet sesongen strålende, men etter seriepausen har det buttet i mot og laget står nå med 2-0-3 på de fem siste i Tippeligaen. Skadesituasjonen ser litt lysere ut, kun Kim André Madsen og Muhamed Keita er fremdeles ute.

Debrecen har vært Ungarns mest suksessrike lag det siste tiåret, og siden 2005 har klubben vunnet serien seks ganger. Kvalifiserte seg til CL i 09/10 sesongen, men gjorde en svak opptreden og tok ikke ett eneste poeng. Kom seg til 3. runde i CL kvaliken fjor, men tapte til slutt 1-3 mot BATE. Fjorårssesongen endte på en skuffende 6.plass i serien, men laget vant i det minste cupfinalen i mai over seriemester Gÿor. Har forsterket stallen til årets sesong og er forventet å kjempe i toppen. Adam Bódi soner karantene.

Debrecen var fullt på høyde med Godset i den første kampen, men etter at de fikk Bódi utvist i 2.omgang utviklet kampen seg naturligvis annerledes. Vi tror dessverre at de blir enda vanskeligere å hanskes med i Ungarn, og med tanke på formen til Godset går vi for hjemmeseier.

Debreceni VSC - Strømsgodset 2.12 3.25 2.80

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Norsk Tipping


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus