(Scanpix/REUTERS)

Favorittfall til sprek odds

Carling League Cup og kvalifisering til Champions League står på menyen i kveld, sjekk vår dobbel til over syv i odds.

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Nettavisens fotballguide

Flott hjemmeodds
Ligacup. Southend rykket ned fra Championship forrige sesong, og måtte se juvelen Eastwood forsvinne til Wolves i sommer. Begynt sesongen med 1-0-2, men har ambisjoner og ressurser som tilsier opprykk. Hammel eneste på skadelisten, kaptein Maher kan bli hvilt.

Watford med to heldige seirer over sterke Wolves og Sheffield United i sesongens to første. Infridde våre forventninger om tap for Leicester til flott odds lørdag, og vi satser på å gjøre kroner på Watford-tap i dag også. 3,15 på Southend må med.

Bortelaget trekker det lengste strået
Returmøte i Champions League-kvalifisering, etter 1-1 i første kamp i Roma. Den forløp dramatisk, i det Lazio misset straffe og fikk to mann utvist foran sine egne. Dinamo med 2-2-1 siden sesongstart i juli. Har en del skader i troppen, men kun én spiller fra det første møtet er utilgjengelig.

Lazio sesongstartet med 2-2 hjemme mot Torino i helgen. Mutarelli og Behrami er uaktuelle etter røde kort sist. Tre spillere på skadelisten, ingen av dem med i første kamp.

Dinamo er en fryktet motstander på eget gress, men vi holder gjestene som klarere favoritter enn oddsen skulle tilsi. 2,40 er spillbart.