Ståle Solbakken som alltid engasjert på sidelinjen.
Ståle Solbakken som alltid engasjert på sidelinjen. Foto: Claus Bech Andersen (NTB scanpix)

FC København og Solbakken er klart svekket

FC København klarte ikke å kvalifisere seg til Champions League og er ikke av gammel standard denne sesongen.

Kommersielt

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddsdobbel 1: Rosenborg kan alltid score
Oddsdobbel 2: Everton og Koeman kan få trøbbel i Italia
Oddssingel:
FC København er klart svekket
Odds Europa League: Vi byr på noen frekkiser
V4 Dannero: Vi byr på et mulig superobjekt
V5 Drammen: Lunsj med utfordringer

Et formidabelt langoddsprogram venter denne torsdagen med første gruppespillrunde i Europa League og hele 24 kamper all den tid det er tolv grupper a fire lag. I tillegg spilles det tre kamper i Eliteserien i ishockey her hjemme.

FC København - Lokomotiv Moskva B 2,80 (spillestopp kl 18.55)
Ståle Solbakken og hans FC København var i nærheten av å kvalifisere seg til gruppespillet i Champions League, men er svekket siden fjorårssesongen og røk fortjent mot Qarabag i playoff. I den hjemlig danske serien har det også kladdet innledningsvis, men i helgen ble det i det minste 4-3 seier hjemme mot FC Midtjylland.

Lokomotiv Moskva var direktekvalifisert til gruppespillet og var sist med i gruppespillet i Europa League i 2015/16-sesongen. Vant da sin gruppe, men røk ut i 16-delsfinalen mot Fenerbache. Ligger på 2. plass i den russike serien med 6-2-1 på de ni første seriekampene og er uten bortetap hittil (2-2-0).

De russiske lagene som har vært i aksjon i Champions League denne uken har levert bra. CSKA Moskva tok en knallsterk borteseier mot Benfica tirsdag, mens Spartak Moskva (som kun ligger på 8. plass i serien) spilte 1-1 borte mot Maribor onsdag.

FC København er ikke av gammel standard denne sesongen og 2,80 på borteseier her er spennende odds og spilles.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør