*Nettavisen* Sportspill.

Federer får bank av kompisen

Roger Federer møter landsmannen og kompisen Stanislav Wawrinka i kveldens ATP-kamp i London. Foto: Jon Buckle (Pa Photos)

Roger Federer er veldig god kompis med Stanislav Wawrinka. I kveld møtes de i semifinalen i ATP-turneringen i London.

21.11.15 11:18

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Bjerke lørdag:
Superjackpot med 21 mill ekstra
Oddstips 1: Real Madrid best i El Classico
Oddstips 2: Garantert målfest med Leicester
Oddslangskudd: Trøbbel i vente for United
Oddstips 4: Katastrofale Start er ribbet for selvtillit

TV-kampene: Helgens TV-sendte kamper
Skaderapport PL:
Disse mister helgens Premier League-runde

En strålende oddslørdag står foran oss, når klubbfotballen endelig ruller igjen etter landslagspausen. Dagens store høydepunkt er selvfølgelig sesongens første El Classico, mellom Real Madrid og Barcelona. Men utover dette er det en rekke flotte objekter og det spilles også tennis i London. Fredagens spill på Wawrinka (odds 2,10) traff klokkerent og tidligere i uken anbefalte også Nettavisens tennisekspert, Rolf Lerum, spill på Roger Federer mot Novak Djokovic til herlige 3,00 i odds.

Roger Federer-Staislas Wawrinka 1,30-3,00
Det er duket for to helt herlige semifinaler i sluttspillet, og oddsmessig finner vi storoppgjøret som begynner kl 21:05 i kveld mest spennende. Her braker altså kompisene Roger Federer, og Stanislas Wawrinka i sammen.

Federer har alltid hatt et svært godt tak på Wawrinka (17-3), men vi er likevel ikke sikker på at dette går som alle tror på lørdag.

Formen til begge spillerne er helt super, og spesielt Wawrinka imponerte noe kolossalt mot Andy Murray fredag kveld. Serven var det eneste vi kunne sette fingeren på da, men skulle den også sitte mot Federer, ja, da skal storfavoritten få kjørt seg!

Federer var blendende god i de to første kampene i sluttspillet, men mot Nishikori i den siste kampen gjorde han mye rart. Halte uansett i land seieren, men da så han ikke som best ut. Kampen betydde riktignok lite, og det er mulig at Federer slapp seg veldig ned.

Disse to møtte hverandre også i fjorårets sluttspill, og da vant Federer en helt jevn kamp 2-1 i sett. Den kampen burde faktisk Wawrinka ha vunnet da han hadde Federer helt i kne.

Dette vil garantert bli jevnt, og et skrellspill på Wawrinka til friske 3,00 i odds må vi bare gi et forsøk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag