*Nettavisen* Sportspill.

Federer-miss skal gi oss enda mer tennispenger

Roger Federer var ille ute i kvartfinalen mot Gael Monfils i US Open, men snudde matchen etter å ha reddet to matchballer. Foto: Elsa (Afp)

Vi har truffet på samtlige US Open-tips. I kveld er det nye vinnersjanser i semifinalene.

07.09.14 10:46

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Over 14 000 i snitt i League One
Oddstips 2: Ferguson har opprykksambisjoner
Tippetips lørdag: Tippekupong fra "bakgården"
V75 Bjerke: Banker i første og siste
V5 Bjerke:
En royal banker
V65 Skellefteå: Bergh-hester i både sør og nord

Nettavisens travekspert Rolf Lerum er ikke bare lidenskapelig opptatt av hestesport, men følger også tennisirkuset tett. Så langt i US Open har han kommet med fem tipsforslag - tre langskudd med høy odds og to bankere med lavere oss. Alle har gått inn.

Lørdag kveld er det duket for semifinaler i turneringen.

HTML EMBED


Marin Cilic- Roger Federer H 3,25 - Spillestopp kl 20.25
Vi kunne gjerne ha lukket øynene og sagt at dette er en match som Roger Federer vinner. Det gjør vi imidlertid ikke, for vår jobb er tross alt å gi de beste tipsene på tennisen.

Når det gjelder Marin Cilic, er det ingen tvil om at han spiller sin livs beste tennis for tiden, og han spiller virkelig BLYTUNGT i årets US Open. I kvartfinalen gjorde han regelrett narr av en såpass god spiller som Tomas Berdych (Ranket 6 i verden).

Han slo 46 vinnere og hamret inn 19 ess. Han brøt dessuten serven til Berdych som normalt sett er solid mange ganger, og Marin Cilic spilte helt fantastisk under litt vanskelige vindforhold.

Når det gjelder Roger Federer, så var han på vei ut av årets US Open i kvartfinalen mot Gael Monfils. Gael hadde to matchballer, og en av dem slo han kun hårfint ut. Der hadde sveitseren tur, men etter at dette skjedde, så snudde også momentet i kampen, og dermed ble det en semifinale på Roger. Spillet hans i denne kvartfinalen var imidlertid ikke noe å rope hurra for, og han må heve seg kraftig mot Marin denne lørdagen.

Det er vi ikke sikker på om han greier, og mot en spiller her som er i sonen, ja, da blir fort dette tøffere enn hva mange tror. Vi har en feeling for at årets US Open-eventyr stopper for den tidligere verdenseneren her, og anbefaler et skrellspill på Marin Cilic.

Novak Djokovic - Kei Nishikoro Antall game over/under 34.5

Spillestopp kl 18.00

HTML EMBED


Novak Djokovic har gjort det meget bra så langt i årets US Open, og det er fortjent at han har tatt seg til en semifinale. Han har bitvis vist hvorfor han er verdens beste, og de to første settene mot Andy Murray i kvartfinalen var det høy klasse over.

Spesielt i returgamene. De to settene varte i over 2 timer, og da var egentlig Murray ferdig. Novak Djokovic sin voldsomme fysikk ble rett og slett for mye for skotten denne gangen. Spillet i de to siste settene var ikke spesielt bra, men det var heller ikke rart at nivået gikk litt ned etter den «drepende» starten.

Kei Nishikori har fått sitt definitive gjennombrudd i årets US Open, og han har spilt et par fantastiske kamper på slutten. Var «dødssliten» i kvartfinalen mot Wawrinka, men fant de riktige løsningene, og holdt hodet kaldt da det virkelig gjaldt. Har imidlertid vært gjennom to enormt harde femsettere nå, og normalt sett så skal det sette sine spor i japanerens kropp.

Mot en Novak Djokovic som bare maler på, kan vi ikke se hvordan Kei Nishikori skal slå verdenseneren. Oddsen på 1,03 er uspiselig selv om vi ikke tviler et sekund på at Novak vinner.

En odds som derimot er mer interessant, er at matchen ender under 34,5 game til 1,75. Er Kei såpass sliten som vi tror og Novak er på G fra første ball, så burde dette gå under 34,5 game. Så vår anbefaling her er ikke selve vinnerspillet, men under 34,5 game til brukbare 1,75 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag