*Nettavisen* Sportspill.

Festen fortsetter med Griezmann

Atletico Madrid's Antoine Griezmann jubler etter å ha scoret mål hjemme mot Getafe 22. september i år. Foto: Javier Soriano (Afp)

Nettavisen traff så det suste på tirsdagens oddstips. Onsdag lanserer vi en formsterk franskmann som målscorer for Atletico Madrid.

21.10.15 13:21

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 1: City fortsetter maktdemonstrasjonen
Oddstips 2: Drømmeutgangspunkt for PSG
Langskudd
: Nå eller aldri for Malmö
Tippetips: Siste sjanse for bonuspotten

V76 Bjerke:
Hamre har bankeren
V4 Jägersro Galopp
: Herlig galopp fra Jägersro

TV-kampene: Slik ser du Europa-festen på TV

Onsdagens langoddsprogram har sitt desiderte høydepunkt i de åtte gruppespillkampene fra Champions League. Malmö tar imot Shaktar Donetsk hjemme i Malmö, men kveldens storkamp er naturligvis oppgjøret mellom PSG og Real Madrid. Manchester United skal ut i en vrien bortekamp mot den russiske serielederen CSKA Moskva, mens Manchester City har en på papiret grei oppgave hjemme mot Sevilla.

Det ble ellers strålende klaff for Nettavisens oddstips tirsdag. Vår helfriske dobbel fra Championship med seire til Hull og Cardiff satt klokkerent til 5,86 i odds. Det gjorde også vår dobbel med seire til Zenit og Brighton til 3,27 i odds og i tillegg innfridde Arsenal vårt singeltips til 3,55 i odds.

Antoine Griezmann scorer mål - ja 1,95
Atletico Madrid har innledet sesongen både i hjemlig liga og i Champions League litt variabelt. I La Liga har laget allerede tapt to kamper på de åte første seriekampene, men det er viktig å merke seg at laget allerede har møtt både Barcelona, Real Madrid (begge disse hjemme) og sterke Villarreal på bortebane. I Champions League innledet laget med en solid 2-0 seier borte mot Galatasaray, men tross et massivt press (23-5 i avslutninger og 12-1 i cornere) ble det hjemmetap 1-2 for Benfica i forrige runde. Det betyr at kveldens kamp hjemme mot Astana må vinnes.

Nevnte Astana ligger på 2. plass i den hjemlige ligaen, og har åpenbart større fokus på kommende helgs toppkamp mot serieleder Kairat. Marin Anicic, Dmitri Shomko, Roger Canas, Nemanja Maksimovic og Baurzan Dzholchiyec startet alle forrige rundes hjemmekamp mot Galatasaray og de startet helgens seriekamp mot Ordabasy. Ingen av de fem er med til Madrid i kveld.

Det betyr veldig gode betingelser for Atletico-spissene i en kamp der uansett Atletico Madrid ville hatt en gedigen vinnersjanse. Franskmannen Antoine Griezmann scoret begge målene for Atletico i bortekampen mot Galatasaray, han scoret det ene av Atleticos to mål i 2-0 seieren borte mot Real Sociedad i helgen. Stod for totalt 22 seriemål i fjorårets sesong, og er den beste spissen til Atletico. Møter altså i kveld et klart svekket Astana og det er nesten garanti for at dette ender med x antall scoringer for Atletico.

1,95 på at Griezmann scorer mål i kveld, er uten tvil det mest interessante målscorerspillet i kveldens åtte Champions League-kamper og spilles.

Wolfsburg - PSV Eindhoven over/under 2,5 mål - over 1,60
Ingen tvil om at Wolfsburg hadde fortjent poeng borte mot Manchester United i forrige runde, men tyskerne måtte tåle 1-2 tap. Gruppe B (består av Wolfsburg, PSV, Manchester United og CSKA) og denne gruppen er rekordjevn etter to runder. Samtlige lag står med tre poeng og en seier og ett tap hver.

Wolfsburg vant sin første hjemmekamp med 1-0 hjemme mot CSKA, mens PSV vant sin hjemmekamp mot Manchester United 2-1, mens de røk 2-3 borte for CSKA i forrige runde.

To lag som normalt scorer mye mål dette, og svært mye tyder på at dette ikke blir målfattig. 1,60 for at denne kampen ender over 2,5 mål er helt grei odds og kombineres med at Antoine Griezmann scorer mål for Atletico Madrid i kveld.

Det gir oss en totalodds på 3,12.


'

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag