HVORFOR TROR IKKE NETTAVISEN PÅ OSS?: Hull-tap er en av to ingredienser som skal gi gode oddspenger denne tirsdagen.
HVORFOR TROR IKKE NETTAVISEN PÅ OSS?: Hull-tap er en av to ingredienser som skal gi gode oddspenger denne tirsdagen. Foto: Richard Sellers (Pa Photos)

Fet Championship-dobbel til fem ganger pengene

Vi tror Birmingham og Cardiff vil levere i stor stil og sørge for fest på langoddsen.

Kommersielt

Sportspills øvrige tirsdagsprogram:
Dagens singel: Nå er United på gang
Dagens dobbel: City mener alvor i år

Champions League gruppe A/B: Les vår analyse
Champions League gruppe C/D: Les vår analyse
Champions League gruppe E/F: Les vår analyse
Champions League gruppe G/H: Les vår analyse
V4 Visby: Ohlsson reiser ikke forgjeves
V5A Klosterskogen: Lunsjomgang med potensial

TV-kampene: Slik ser du Champions League-festen på TV

Mamma mia, hvilket langoddsprogram vi har denne tirsdagen! Champions League er endelig tilbake, det spilles hockey over hele kontinentet og engelsk Football League stiller med sine sterkeste kort.

Dagens dobbel 2, innleveringsfrist klokken 20.40.
Birmingham + Cardiff, samlet odds 5,28.

Birmingham - Nottingham Forest, H 2,20.
Birmingham har ennå ikke tapt en kamp denne sesongen og virker generelt veldig solide under den talentfulle manageren Gary Rowett.

Og det er ikke fordi de har møtt svak motstand i sesonginnledningen. 5-2-0 er tallene totalt så langt og det er rett og slett solid. I tillegg har de scoret i hver kamp denne sesongen, med to mål eller mer i seks av syv kamper. Defensivt er de ikke helt på topp, med bare en smultring denne sesongen.

Poenget: Birmingham er en reell opprykkskandidat og sett veldig sterke ut i sesonginnledningen. Gleeson er eneste skadefravær for Rowett, som har en bred stall til sin disposisjon.

Forest fikk et etterlengtet oppsving mot QPR i helgen, noe som garantert presset oddsen på denne kampen opp hos hjemmelaget. De fikk dog noe dommerhjelp, da de lå under helt til de fikk straffe og rødt kort til motstanderen.

Også Forest er bedre offensivt enn defensivt og har holdt nullen en gang denne sesongen. På bortebane er de tradisjonelt ganske middelmådige, og de hadde 6-9-8 på reisefot forrige sesong.

Forsvareren Michael Mancienne fikk en skadet mot QPR i helgen og spiller ikke i dag.

Hjemmelaget har best flyt og har imponert stort i sesonginnledningen. Forvent mål - og seier til hjemmelaget til meget akseptable 2,20 i odds.

Cardiff - Hull, H 2,40
Det kan virke som om waliserne har fått en viss orden i sysakene og er klare til å fremme et virkelig opprykksstøt denne sesongen. Innledningen har vært positiv og de har 3-3-0 fra de første seks kampene, som plasserer dem på andreplass.

De tre siste ligakampene har de vunnet etter en litt treg innledning med mye uavgjort.

Cardiff er et solid hjemmelag, men hadde noe skuffende 10-5-8 forrige sesong. Hele sesongen var for så vidt skuffende. Denne sesongen har de syv poeng fra tre hjemmekamper.

Lee Peltier er skadet, Ben Turner og Federico Macheda likeså.

Det er ingen store fravær å melde fra om for Hull, men Tom Huddlesone og Sone Aluko er så formsvake at de ble henvist til benken sist.

Hull er blitt et svært bortesvakt lag og har gjentatt det også denne sesongen. Fra tre bortekamper har de fattige ett poeng, og det er en trend de også hadde forrige sesong, med 3-6-10 - dog i Premier League.

Denne sesongen har de takket være tre hjemmeseire startet greit rent poengmessig. At Nikica Jelavic forlot klubben er dog en kraftig svekkelse.

Oddsen på hjemmeseier er klart mest tiltaltende og 2,40 på et solid lag som Cardiff - mot et svakt bortelag som Hull - må sees som svært interessant.

Dermed flesker vi virkelig til med en dobbel til over fem ganger pengene!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus