*Nettavisen* Sportspill.

Fikk endelig begravet bortespøkelset

Brynäs ble svensk mester så sent som i 2012, men har hatt en skuffende sesong så langt. Foto: Pontus Lundahl / Scanpix

Og når er Brynäs tilbake i sin fryktede hjemmearena.

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Oddstips 1:
Luton er kraftig forsterket
Tour de Ski:
Martin rykker og vinner
Tour de Ski:
Dyrhaug på palljakt
V4 Axevalla:
Spennende lunsj fra Sverige
V5 Bjerke:
Tengsareid fikser lunsjkronene
V64 Bollnäs:
Vi lanserer en frekk banker
V65 Klosterskogen:
Blir ikke svart ut nå

Tour de Ski fortsetter med 25 kilometer fri for herrene og 15 kilometer for kvinnene. Norsk Tipping har satt opp vinnerspill og en rekke dueller på oddsprogrammet.

I verdenscupen i skiskyting er det stafett for herrene, og det er full rulle i Get-ligaen og SHL. På fotballfronten er det blant annet League Two og Copa del Rey på menyen.

HTML EMBED

Dagens oddstips 2

Brynäs - Djurgården H
HTML EMBED


Etter 11 bortematcher på rad uten seier, ble det endelig triumf i overtidsspill i tirsdagens bortematch mot Modo. Ifølge rapportene var det en typisk bunnkamp med lavt presisjonsnivå og der de fleste sjansene ble skap av slurvete forsvarsarbeid snarere enn godt angrepsspill.

Seier var uansett fortjent, og Brynäs kunne passerte Leksand og klatret opp på sikker plass.

Brynäs er et typisk hjemmelag som tar de aller fleste poengene hjemme i Gavlerinken Arena. Laget har vunnet seks av de siste åtte hjemmematchene og har tatt 33 av totalt 42 poeng på hjemlig is.

Til kveldens kamp ser det ut til at Jörgen Sundqvist, Sebastian Enterfeldt og Jesper Ollas fortsatt er ute med skader. Forwarden Greg Scott måtte stå over med skade sist og betegnes som usikker i dag. Backen Simon Bertilsson er tilbake etter karantene, og laget har også fått tilbake tre spillere som har vært opptatt med junior-VM. Importen Tomas Slovak gjorde en godkjent debut forrige match og får trolig sjansen på nytt i dag.

Djurgården er også klart best på hjemmebane og er ligaens tredje svakeste bortelag. Har tatt bra med poeng i det siste og ligger på sjuendeplass, men har hatt fordelen av hjemmebane i fire av de siste fem matchene.

Alexander Fällström stod over 2-0-seieren over Frölunda sist grunnet sykdom og betegnes som usikker. Backen Daniel Fernholm er ute med skade, men to spillere er tilbake fra junior-VM.

Det pleier å bli meget målrikt når disse to møtes. Djurgården har vunnet de to siste innbyrdes 5-2 og 7-4, mens Brynäs vant 5-1 i sesongens føste møte.

Brynäs-spillerne fikk sårt tiltrengt selvtillit i borteseieren over Modo tirsdag og er endelig tilbake på sin hjemmebane. Djurgården får det ikke til på fremmed is, og vi vi fristes av hjemmeoddsen på 2,10.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag