*Nettavisen* Sportspill.

Fin fortjeneste på Norge

Nettavisen satser på norsk seier til 3,50 ganger pengene i kveld, sjekk dagens beste spill her.

08.09.07 13:43

Resten av dagens kamper og tips

Nettavisens fotballguide

Enda en spiker i Gjøvik/Lyn-kista
GBK holder fortsatt tredjeplassen, men formen er ikke den beste. Sist ble det 0-1 tap borte mot godtgående Ull/Kisa, og gangen før rotet de bort en 2-0 ledelse hjemme mot Eidsvold helt på tampen. Hjemme er de uansett meget sterke også i år med 6-1-2 og 30 scorede mål.

Gjøvik-Lyn ligger nest sist med kun 14 poeng, og et lite mirakel må til for at de skal redde plassen. 0-2 hjemme mot Eidsvold sist, og formen er alt annet enn god. 2-1-5 på fremmed gress hvor de kun har maktet å score seks ganger. Dette skal hjemmelaget fikse greit, og vi kjøper 1,85 for seier med minst to mål.

Oppskriftsmessig hjemmeseier
Fyllingen med 4-2-0 på sine seks siste kamper, ligger kun fire poeng bak toppen. Sist ble det 2-1 seier borte mot svake Askøy. Hjemme har de fine 5-3-1. Os tapte hele 0-5 hjemme mot Sandnes Ulf sist, og har nå tapt fem av de seks siste kampene. 2-1-6 på fremmed gress, og kun målforskjellen skiller de fra nedrykksplass. Klar H, og 1,35 er helt greit.

Brukbar verdi på knepen Norge-seier
Moldova har gjort store endringer i troppen siden 0-2-tapet på Ullevaal for ett år siden, nesten hele førstelaget er byttet ut. Ingen mulighet til avansement. Uavgjort i de to siste hjemmekampene mot Malta og Bosnia, Hellas vant 1-0 her i den første hjemmekampen. Slo Latvia 2-1 borte i privatkamp 22. august.

Norge er for fullt med i kampen om andreplassen etter seirene over Ungarn og Malta, 2-1 over Argentina nylig bekreftet formen. 1-1-1 borte for Hareides menn så langt i kvalifiseringen. Startet med 4-1 i Budapest, før marginene var på feil side i 0-1-tapet borte for Hellas og 2-2-kampen mot Tyrkia for tomme tribuner. Noen forfall, men med Andresen klar er startelleveren omtrent så bra den kan bli.

Lagene møttes i kvalifiseringen for to år siden, da med 1-0 på Ullevaal og 0-0 i Moldova. Vertene er tradisjonelt meget gjerrige på eget gress, 3,50 på at Norge nøyer seg med ettmålseier er verdt en innsats.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.