Foto: hesteguiden.com

Fine penger på gang på Momarken?

Ja, det er slett ikke utenkelig, i en forholdsvis krevende rebus, hvor vi satser på å komme oss igjennom et par av løpene på relativt få hester.

Kommersielt

Klikk her for å se våre V5-forslag.

I V5B-spillet på Momarken forrige tirsdag fikk vi ingen vinnere som var rangert lavere enn et fjerdevalg i spillet, men utbetalingen landet allikevel på solide 9620 kroner. Vi tror noe tilsvarende kan skje i kveld, og velger oss således en bankerfri løsning på de tre største forslagene våre.

Tar årets første triumf?
Ja, sjansene for at 4 Uri F. Boko gjør så i finalen skal være svært gode, og Express Ride-sønnen får stå alene på vårt minste spilleforslag. 7-åringen varslet form forut for den siste starten, og innsatsen til sølv på meget sterke 13.5 på Sørlandet var av den solide sorten. Strøm-traveren var nær ved å innhente storfavoritten Star Star V. ved den anledningen, og uansett løpsforløp i kveld bør det dreie seg om en solid vinnersjanse. Helt perfekt inne i løpet står 9 Delshannon, og Michigan-sønnen skal regnes tidlig sammen med 8 Mr. Lebo, som fort kan vise seg kraftig forbedret med et løp i kroppen etter litt pause.

To hester gjør opp
Alt skulle ligge til rette for at dyktige Geir Flåten får overta føringen i løpet på et relativt tidlig tidspunkt med 6 Ramstad Viktor i V5-3, og da er i så fall Lome Elden-sønnen hesten å slå fra spiss. 8-åringen virker kraftig på gang etter en liten down, og mot ikke alt for skarp motstand bør årets tredje triumf være innen rekkevidde. Vi garderer kun med 7 Haugedals Calle, og føler oss rimelig trygge på at vinneren er nevnt på disse to. Sistenvnte viser en jevnt stigende formkurve, og kapasiteten på Moe Odin-sønnen er det som kjent lite å utsette på.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V5-1: Vi støter her på et litt småskummelt sprintløp for kaldblodshester i lavt grunnlag, men helt nydelig til står 2 Kosak. Sjefen-sønnen har skuffet oss litt ved å vise litt svak stridsmoral, men nå meldes det om utstyrendringer som muligens kan få 4-åringen til å yte maks. Bjørnerød-traveren har dessuten støtt på klart tøffere konkurrenter enn dagens nå på slutten, og seierssjansene bør være gode.

V5-2: Fire hester skiller seg her litt ut, og klart best på kapasitet mener vi 2 Be Dominant Deive er. Pine Chip-datteren viste fine ting ved en rekke anledninger under fjoråret, men hittil i år har resultatene uteblitt. I kveld er dog teten innen rekkevidde for 5-årshoppa, og det er en posisjon Hammersborg-traveren tidligere har vist seg å trives fortreffelig fra. Selskapet egner seg i hvert fall ikke til å skremme, og vi snakker her om en naturlig utgang på vårt store system.

V5-4: Vi støter her på en storfavoritt i form av 3 Speedy Toros, og i en feilfri utgave dreier det seg naturlig nok om en topp vinnersjanse. Deliberate Speed-sønnen gikk pigg i mål fra rygg leder i den siste starten, men vi er litt usikre på den korte distansen i kveld. Vi syntes ikke Rustad-traveren ligner en sprinter, og tyr således til bred gardering. 2 Mc Laren innehar skyhøy kapasitet, og selv om Soir Des Tibur-sønnen skuffet kapitalt sist, skal han ikke regnes bort av den grunn. 4-åringen har nylig blitt kastrert, og veldig ofte trenger hestene et løp i kroppen før formen innfinner seg, etter et slikt inngrep. Midtfjeld-traveren bør således vurderes tidlig sammen med 10 Aron Brunello, som er klart bedre enn raden.

Ekspertforslag
Til en spennende V5-rebus på Momarken har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 120, 360, 720 og 1356 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her , og dette oppsettet kan være et ypperlig alternativ til f. eks. et spleiselag på jobben!

Kjøp en bong og se V5-løpene fra Momarken på nrk.no nett-tvi kveld!

Nyhet!
Nettavisen tilbyr nå sine lesere å motta nyhetsbrev-gratis, til V65 og V75-omgangene, og dersom du vil ha dette direkte til din e-post, går du inn å registrerer deg her!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus