*Nettavisen* Sportspill.

Fint spillobjekt fra Afrika-mesterskapet

Foto: (EPA/Scanpix)

Ghana har skuffet foran sine egne så langt, og er nok mest opptatt av å sikre avansement i den siste og vanskeligste kampen i gruppespillet.

28.01.08 13:35

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Nok en jevn kamp i vente
Vertsnasjon Ghana har vunnet begge kampene sine, men uten å imponere verken mot Guinea eller Namibia. Halte så vidt i land 1-0 over Namibia, som tapte 1-5 for dagens motstander. Marokko innledet som nevnt med storseier, men det påfølgende 3-2-tapet for Guinea gjør at ingenting er avgjort i denne gruppen.

Guinea slår ventelig Namibia (spilles samtidig), og ender opp med seks poeng. Det vil i så fall si at Ghana må ha uavgjort eller seier her for å sikre avansement. Marokko må vinne, uavgjort holder kun derson Namibia overrasker mot Guinea.

Ghana mangler suspenderte Kingston, mens Marokkos tremålscorer fra åpningskampen er fortsatt usikker med skade. Uavgjort synes nærliggende med tanke på avansement og det lagene har vist hittil. Vi slår til på konkurransedyktige 3,25.

Favorittseier i Conference League
Torquay har 3-1-2 på de seks siste, og ligger svakest plassert av de tre lagene som for øyeblikket ser ut til å gjøre opp om den ene direkte opprykksplassen. Solide 9-1-2 totalt på eget gress. To forsterkninger er debutklare i en tropp uten nevneverdige fravær.

Histon ligger 11 poeng bak på 9. plass, og er i ferd med å bli parkert i kampen om play off. Ustabil form, men er blant de bedre bortelagene med 8-2-5 så langt. Har hentet en ny spiller som kan debutere, King tilbake etter sykdom. Langstone trolig ikke klar.

Meget viktig hengekamp for Torquay, som er omtrent likt med sine to opprykksrivaler med tre poeng. Vi tror vertene innfrir, og nøyer oss med 1,50 for det utfallet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag