*Nettavisen* Sportspill.

Fiorentina har fått opp dampen

Alessandro Diamanti er tilbake for Fiorentina i søndagens hjemmekamp mot Torino.

Fiorentina er i form for tiden og søndag bør det bli tre poeng hjemme mot Torino.

22.02.15 08:26

Sportspills meny søndag:
Trav: Lerum sopte inn 800 000 kr i V75 lørdag
Oddsdobbel 1: På tide for Everton nå
Tippetips: Southampton sjokkerer England
VM på ski: Endelig dags for svensk gull?
VM-konkurranse: Har du peiling på femmila?
V64 Østersund:
Lerum i superslag byr på superjackpot

Søndagens langoddsprogram er dessverre ikke på langt nær så spennende som lørdagens. en rekke underbetalte favoritter preger programmet og det er langt mellom de interessante objektene.

HTML EMBED


Fiorentina - Torino H 1,70
Solid resultat for Fiorentina i bortemøtet med Tottenham i Europa League torsdag kveld og 1-1 gir Firenze-laget et godt utgangspunkt før returmøtet hjemme. I serien ligger laget på 4. plass, kun fire poeng bak Napoil på den viktige 3. plassen. Overraskende middelmådige 4-5-2 på eget gress.Ingen nye skader og søndag er gode Diamanti tilbake i startoppstillingen.

Vi trodde hardt på Torino hjemme mot Athletic Bilbao i Europa League, men formsterke Torino måtte nøye seg med 2-2. Skuffet også litt helg i serien hjemme mot Cagliari med 1-1. Før den kampen stod laget med fire strake seire. 5-1-0 på de seks siste tilsvarende, men Fiorentina har ikke levert veldig bra på hjemmebane denne sesongen. Heller ikke Torino har nevneverdige fravær.

Fiorentina har vært solide i det siste, det samme har Torino. Men uansett er vi ganske så sikre på at Fiorentina er skarpest og 1,70 for hjemmeseier brukes i en dobbel.

Wolfsburg - Hertha Berlin 0-1 H 1,80
Nederlenderen Bas Dost fortsetter å pøse inn mål for Wolfsburg og scoret begge målene i 2-0 seieren hjemme mot Sporting Lisboa i Europa League torsdag kveld. Åtte mål på de fem siste kampene for Dost nå. Hjemmesterke Wolfsburg står med 9-2-0 på eget gress denne sesongen og har innledet vårsesongen med 3-1-0.

da er det verre stilt for Hertha Berlin som har 1-0-3 på sine fire første seriekamper etter vinterpausen. Ligger nest sist på tabellen og mye tyder på at det blir en kamp for å overleve for hovedstadslaget som står med 2-2-6 på fremmed gress.

Det bør være en solid sjanse for ny hjemmeseier for Wolfsburg dette, men 1,30 er selvsagt ubrukelig som hjemmeodds. Hertha Berlin viser ingenting om dagen og derfor tar vi handicapvarianten i denne kampen og at Wolfsburg må vinne med mer enn ett mål. Da er oddsen 1,80 og kombinert med seier til Fiorentina gir det en dobbelodds på 3,06.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag