Juventus møter Atletico Madrid i en særdeles viktig Champions League-kamp tirsdag og kommer trolig til å hvile noen av stjernene i kveld.
Juventus møter Atletico Madrid i en særdeles viktig Champions League-kamp tirsdag og kommer trolig til å hvile noen av stjernene i kveld. Foto: Gabriel Bouys (AFP / NTB scanpix)

Fiorentina kan ryste Juventus - igjen

Fiorentina var ett av to lag som som slo Juventus i serien forrige sesong. I kveld møter laget serielederen på et gunstig tidspunkt.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
Oddstips 1: 
Fulham med best snitt
Oddstips 2:
  Må tenke på Champions League
V75 Drammen lørdag:Herlig omgang med to bankere
V5 Drammen lørdag:Silje får ikke være med i V75
V65/V4 Solvalla: Ny fest i formiddag?
V65 Romme:
  Goop vinner mest

Fredagens langoddsprogram består blant annet av sprintdueller i Lillehammer og kamper fra Championship, Serie A, Bundesligaen, FA-cupen, spansk cup og Ligue 1.

Dagens langskudd

Fiorentina - Juventus H


Fiorentina har variert mye i prestasjonene denne sesongene, men viste seg fra sin aller beste side i 4-0-seieren borte mot Cagliari forrige helg. Står dermed med full pott på de to siste rundene og har klatret til åttendeplass.

Ingen nye fravær hos hjemmelaget, men Guiseppe Rossi, som scoret tre mål i seieren over Juventus i fjor, har vært ute med en skade siden august.

Juventus står med fire strake trepoengere etter den sene seiere i derbyet mot Torino sist. Leder Serie A med tre poeng på Roma. Har 10-1-1 totalt, og samtlige poengtap er kommet på bortebane.

Keeper Gianluigi Buffon sliter med skulderen og er noe usikker til kveldens kamp, mens forsvareren Stephan Lichtsteiner soner karantene. Kwadwo Asamoha, Martin Caceres og Romulo er ute med skader.

Juventus skal ut i en særdeles viktig kamp i Champions League tirsdag. Hvis det skulle bli tap for Atletico Madrid, vil laget trolig være ute av turneringen (utfordreren Olympiakos har en lett hjemmekamp mot Malmö).

Forrige sesongs fiasko i Champions League plager fortsatt klubben, og det vil nærmest være en katastrofe dersom laget skulle bli slått ut allerede i gruppespillet enda et år.

Trener Massimiliano Allegri uttalte torsdag at han og laget ikke kommer til å ha fokus på Atletico-matchen før lørdag, men varslet samtidig at han vurderer noen endringer på laget til kveldens kamp. Toppscorer Carlo Tevez kan være blant spillerne som hviles.

Vi stoler ikke helt på at Allegri ikke har tirsdagens oppgjør i bakhodet allerede nå, og Fiorentina-kampen er uansett en tøff utfordring for et Juventus som ikke har fremstått som like suverene som forrige sesong.

Fiorentina vant 4-2 over Juventus i Firenze forrige sesong og var ett av to lag som klarte å beseire laget i serien. For hjemmelaget er dette en storkamp som det vil være gull verdt å vinne, og innsatsen kommer til å være på topp.

Noen slanter på H til 3,25 i odds kan testes.