STRAFFESCORET: Alexander Meier scorer på alle mulige vis: Sist på straffe mot Borussia Mönchengladbach.
STRAFFESCORET: Alexander Meier scorer på alle mulige vis: Sist på straffe mot Borussia Mönchengladbach. Foto: Kai Pfaffenbach (Reuters)

Fjorårets Bundesliga-toppscorer kan ryste Bayern

Vi skrur opp risikoen mange hakk i fredagens langskudd.

Kommersielt

Sampdorias to annullerte scoringer i første omgang oppsummerer flyten vi har for tiden - selv om begge var korrekte. Heldigvis fikk vi inn Eder-scoring til 2,45 i andre omgang, dog.

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips 1:
Brentford slår Austin-løst QPR
Oddstips 2: Atletico har fått opp dampen

TV-kampene: Slik er helgens oversikt
Tippemagasinet:
Se en ny episode

V5A Øvrevoll: Pirlo duger også på Øvrevoll

Det er en rekke spennende og favoritt-tunge kamper på fredagens langoddsprogram, og det bør være mange flotte underholdningsspill for de som vil se en fredagskamp.

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 20.25.
Alexander Meier scorer mål, 5,00 i odds.

Det er ikke bare-bare å anbefale Eintracht Frankfurt-scoring mot Bayern München, for hjemmelaget har ikke maktet å score mot serielederen de siste seks kampene.

Samtidig betyr det at det er dags for en Frankfurt-scoring i dette oppgjøret og da er det svært nyttig å ha en Alexander Meier tilbake i scoringsform. Etter å ha mistet store deler av sesongstarten med skade, har han scoret fem mål på syv kamper etter comebacket.

Og det er på hjemmebane han gjør det: Alle målene har kommet på Commerzbank Arena, fordelt på bare tre kamper!

32-åringen er også fast straffeskytter for hjemmelaget, selv om ikke Bayern München har fått spesielt mange straffespark mot seg denne sesongen.

Bayern München har på sin side fire innslupne mål denne sesongen og er nær umulige å score på. Men de har en svært viktig Champions League-kamp mot Arsenal den kommende midtuken og har nok ikke noe imot å spare litt krefter i dag.

Dette er et skikkelig høyrisiko-spill og man bør ikke sette hus og gård på Meier-scoring, og dette objektet er ikke for den som ønsker sikker gevinst. Men hvis Eintracht Frankfurt scorer - som de er mer enn kapable til å gjøre, spesielt på hjemmebane der de er bunnsolide - er det sannsynligvis Alexander Meier.

Da er det svært spennende å forsøke et skikkelig langskudd på fjorårets toppscorer i Bundesliga, som virkelig er i storform foran egne fans. Til 5,00 i odds kan man få mye moro ut av en ellers forutsigbar kamp.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus