Foto: Ian MacNicol / AFP / NTB scanpix

Floppet i England - skinner i Frankrike

Hatem Ben-Arfa lyktes aldri i England. Nå leverer han varene for formsterke Nice i Ligue 1 i Frankrike.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Blackburn lørdagens beste spill
Oddstips 2: Hoffenheim til sprek odds
Oddstips 4: Stabæk fortsetter medaljejakten
Tippetips: Mourinho under kraftig press
V75 Leangen lørdag: Dobbel jackpot og drøye 6,6 mill ekstra i sjuerpotten
V5 Leangen lørdag: Misset Derby - vinner nå
V65 Jarlsberg: Malmin for tredje gang denne uken
TV-fotball: Superhelg for alle fotballelskere

Et herlig langoddsprogram venter oss denne lørdagen, der det er aktivitet i alle de store ligaene rundt omkring i Europa. I tillegg er det en rekke ishockeykamper på programmet og det er flere fine objekter.

Nice - Nantes H 2,00
Sensasjonelle 20 scoringer på de åtte første seriekampene for Nice som likegodt har scoret ti mål på de to siste etter å ha slått Bordeaux 6-1 hjemme og St Etienne 4-1 borte. Glemte Hatem Ben-Arfa har vært en kanonsuksess og scoret fire av disse og seks totalt. Det var stilt store forventninger til Ben-Arfa når han kom til Newcastle 2010/11-sesongen, men store skadeproblemer fra starten av i England gjorde at han aldri slo til i England. Nice har ellers innledet litt variabelt, men står nå med tre strake seire og formidable 13-3 i målforskjell på disse.

Mer moderat åpning av Nantes som står med 2-2-4 på de åtte første seriekampene og ligger på 14. plass. Borte er sjelden Nantes en åpenbaring (4-5-10 sist sesong) og 1-1-2 hittil i år. Midtstopper Lorik Cana ble skadet i tirsdagens bortekamp mot Lille og rekker ikke denne kampen.

Hjemmelaget er i kanonform og oddsen er pene 2,00. Denne er klart verd et forsøk lørdag kveld.

Angers - Bastia H 2,00
Tilsynelatende strålende hjemmeodds også i denne kveldskampen fra Ligue 1. Nyopprykkede Angers har levert varene hittil og tok likegodt tre poeng borte mot Marseille sist helg og er dermed helt oppe på 5. plass etter 4-3-1 totalt. Har faktisk vunnet tre av fire bortekamper og scoret sju mål borte. Hjemme er det kun blitt to scoringer og to av fire hjemmekamper har endt 0-0.

Sedvanlig bortesvake Bastia (0-1-3) har like sedvanlig åpnet sterkt hjemme (3-0-1). Det er same old story for laget dette (8-7-4 hjemme forrige sesong og 4-4-11 borte). Sesongen før var tallene 10-5-4 hjemme og 2-6-11 borte. Frankrikes mest typiske hjemmelag dette og veldig svake borte.

Det er mye bra kvalitet i Angers og nå må det da bli seier hjemme. 2,00 er spennende odds og gir oss en kveldsdobbel til fire ganger pengene.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus