Flott odds på hjemmefavoritten

Drøbak/Frogn inntar tabelltoppen i sin avdeling med seier i dagens kamp, og vi spiller til markedsledende odds. Sjekk dagens spillforslag her.

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Nettavisens fotballguide

Markedsledende odds på hjemmeseier
Toppoppgjør 2. divisjon avdeling 4. Drøbak/Frogn variable i begynnelsen, men med fem strake seirer før ferien bar det opp på andreplass, bare poenget bak dagens motstander. 4-1-0 hjemme, poeng avgitt mot Mjølner i første serierunde. Åmot var nede i en bølgedal i mai og begynnelsen av juni, men reiste seg med 3-1-0 de fire siste før ferien. 3-1-1 totalt borte, tapte for gode Follo og 0-0 i Harstad rett før ferien.

Hardt satsende DFI får et klart tips her. 1,75 er godt betalt for hjemmeseier, og står ikke nødvendigvis til spillstopp.

Brukbar odds på hjemmesterke Mo IL
2. divisjon avdeling 4. Mo har i kjent stil herjet med motstanderne her hjemme på "fort" Moheia, men ikke fått det til på fremmed gress. Vunnet fire av fem hjemmekamper, Mjøndalen reiste hjem herfra med 0-0. Celius og Hagh ute med karantener. Follo har ikke svart helt til de høye forventningene, men er ikke mer enn fire poeng bak ledende Åmot. Vant sesongens to første bortekamper nordpå mot Skarp og Hammerfest, siden har det blitt tre strake tap på reisefot.

Mo skal ha en fin sjanse til ny hjemmetriumf her, 2,15 er aktuelt.

Les også:Nettavisens tips til V75