*Nettavisen* Sportspill.

Flott odds på Keegans første

Foto: AFP/ANDREW YATES

Newcastle viste klare tegn til bedring sist, og får tillit til markedsledende odds når Brede Hangeland & co gjester St. James'.

22.03.08 11:19

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Endelig?
Newcastle åpnet svakt mot Birmingham, men til slutt var det bare uflaks og udyktighet foran mål som hindret Keegans første trepoenger. Owen med viktig nettkjenning. Ingen nye fravær den siste tiden, men Given, Milner, Emre og Carr mangler stadig.

Fulham kjempet seg til tre fortjente poeng mot Everton forrige helg, fortsatt fire poeng opp til trygg grunn. Uten borteseier på halvannet år nå, 0-6-8 denne sesongen. Stiller uforandret fra seieren sist.

Vi synes det ligger en Newcastle-triumf i luften. 1,80 er faktisk blant de bedre tilgjengelig, og må med på bongen i dag.

Undervurdert hjemmefavoritt
Leicester fikk omsider betalt for å skape mange og store målsjanser sist, og da er det få lag i denne divisjonen som har noe å stille opp med. Howard sto for tre av målene i 4-1-seieren borte mot West Brom. I 6 av de 8 foregående gikk de målløse av banen. Trenger flere triumfer fremover for å holde nedrykkstriden på avstand. Hume er usikker.

Hull slo jumbo Colchester 3-1 borte da Leicester hadde spillefri i midtuken. Flotte 5-0-2 på de syv siste har ikke bare sørget for en play off plass, men også gitt kontakt med de to topplagene på direkte opprykk. Barmby, Brown og Fagan mangler.

Hull har et solid lag på dette nivået, men er normalt ikke noe stort bortelag. Leicester har alt å spille for, og tas med etter at både storspill og etterlengtet uttelling på sjansene var inne sist.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag