Flotte spillobjekter fredag

To hjemmelag til fin odds får tillit på kveldens forslag, vi spiller til 3,66 ganger pengene.

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og Ishockey

Bundesliga. Frankfurt med sterke 4-0-1 hjemme. Røk hele 1-5 i Nürnberg i helgen, 0-3-2 til sammen på fremmed gress. Tre spillere på skadelisten, ingen nye. Hannover to poeng foran på tabellen, gjort det bra borte med 3-1-1. Sesongens tre tap er kommet for topplag.

Vi tror hjemmelaget reiser seg etter smellen sist, 2,15 kjøpes i kveldens TV-kamp.

Duket for sesongens tredje hjemmeseier
League One. Tranmere gikk på sesongens andre tap da det ble 0-1 for Swindon sist, 1-4-0 på de fem foregående. Holder for øyeblikket den siste play off-plassen, men bare tre poeng bak ledende Orient. Tradisjonelt sterke hjemme, ustabile 2-3-1 her så langt i høst. Midtbanespiller Ahmed er opptatt med landslagspill, for øvrig for Pakistan, som møtte sine overmenn i Drillo og Irak med 0-7-tap tidligere i uken.

Huddersfield går mot en ny sesong på nedre halvdel. Åpnet brukbart, men står nå med én seier på de ni siste. 2-0-4 borte, hvorav fire strake nederlag. Et par spillere returnerer, men fortsatt mangler sentrale brikker blant de fem på skadelisten.

2-2 i begge innbyrdes forrige sesong. Vi forventer full innsats når vertene jakter sesongens tredje hjemmeseier, det skal holde mot bortesvake og skadeskutte gjester. Tranmere blir dagens spill.