Foto: Gorm Kallestad / Scanpix

Follo får en reaksjon

Vi tror det blir tap i Halden når treneren og minst tre mann er ute. Her er lørdagens andre oddstips.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag
V75 Sørlandet: Det nærmer seg 30 millioner
Tippetips: Mye jobb for Molde
Oddstips 1: Nye poeng til Lillehammer

Oddstips 2: Follo taper i Halden

Langoddsen innleder med tysk fotball og Toppserien. Fra klokken 16.00 skjer det mye i Oddsen-Ligaen og i svensk fotball, og litt i norsk 3. divisjon. Molde - Viking er tv kamp på TV 2 klokken 19.00, ellers går det i fotball fra Østerrike, Island, Danmark, Irland, Sveits og USA.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
85. Molde - Viking - (pause) B 6,50

Er det virkelig så utenkelig at Viking scorer et mål og leder til pause i Molde? Molde har vunnet alle hjemmekampene sine, men de har sluppet inn 8 mål underveis. Nå er de inne i Champions League-kvalifisering og Solskjær skal rotere på startellever siden et par mann er småskadet etter Ventspils-kampen i midtuken. Viking-trener Jonevret er en gammel Molde-kjenning og fikk sin første seier med Viking forrige helg. Historien taler for at Viking får til noe her, og vi synes 6,50 er høy odds på at bortelaget leder til pause. Et skikkelig langskudd, verdt en liten slant.

Dagens avslag
51. Elverum - Gjøvik FF H 1,35

Her er begge lag i form og begge spiller mye uavgjort. Faren for uavgjort mener vi er ganske høy i dette Mjøs-derbyet, og da blir 1,35 på hjemmelaget for lavt.

Dagens spill
Også denne lørdag ser objektene fra Oddsen-Ligaen mest interessante ut. Vi har vurdert Öster i Superettan, de er i strålende form, men leder etter hvert så klart at de snart kan begynne å spille uavgjort uten at opprykket er truet. Vi kommer med to dobler i dag, begge fra Oddsen-Ligaen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

57. Kvik Halden FK - Follo
Oddsen-Ligaen avdeling 4. Kvik Halden har rukket å spille to kamper etter sommerpausen. En heller sløv forestilling på Lørenskog som de tapte 0-4, og en langt bedre hjemmekamp mot Mjølner på onsdag som de vant 3-0. Kvik seiler opp som et sterkt hjemmelag med 4-1-1 i sørøst, og denne avdelingen er så jevn at de vil kjempe helt i toppen med seier her.

Markus Grønstad (f/m) er kommet på overgang fra Moss FK og skal nå være klarert for spill. Lite skader, men som vi nevnte sist helg så er det mulig man mister en spiller eller to i månedsskiftet august. Men det trenger ikke påvirke innsatsen her.

Follo topper tabellen, de har 7-2-3 totalt og det er best i denne jevne avdelingen. Formen viser 4-0-1 på de fem siste, og de slo til med 2-0 hjemme mot Tromsø 2 sist mandag, til tross for all den negative fokusen rundt påstått kampfiksing. Noe mer beskjedne 2-1-3 på bortebane og tap 3-4 mot Østsiden i forrige hjemmekamp. Svakt forsvarsspill da, og nå etterforsker politiet om dette svake forsvarsspillet skjedde med hensikt.

Klubben har bestemt at trioen som er mistenkt for kampfiksingen er velkommen på trening igjen, men ikke vil delta i kamper inntil videre. Således er Drin Shala, Pape Formose Mendy og Saif Haydar ikke med til Halden. Også trener Hans-Erik Eriksen er dratt inn i kampfiksingssaken på grunn av noe gammelt gørr, og laget ledes av Michael Frank for tiden. I tillegg noe dårlig dekket på keeperplassen, men så lenge debutanten sist, Helstad, holder seg skadefri, er det greit.

Follo klarte fint å slo TIL 2 mens beskyldningene haglet rundt dem, så kampfiksing-saken tror vi ikke hemmer dem i veldig stor grad. Likevel blir det tøft å vinne i Halden med en del fravær, for Kvik er et godt hjemmelag. Kvik var sterke på dødball og gjorde en god jobb sist, og vi tror de vinner toppoppgjøret på Halden Stadion. 1,70 er grei odds på hjemmeseieren og brukes i en dobbel.

75. Mo IL - Finnsnes
Oddsen-Ligaen avdeling 4. Mo IL viste en del bra borte mot Asker og scoret to ganger, men ble parkert mot slutten og tapte 2-5, uten at det var noen skam i det. Dette var andre bortetap på rad, før ferien ble det 1-2 i Follo. På hjemmebane har Mo slått Moss 2-0 og Lørenskog 3-0 i de to siste. Mo har 4-0-2 på hjemmebane og er faktisk med i kampen om opprykket, de er bare fire poeng bak Follo på topp.

Ali Karan returnerer fra suspensjon. Zetterlund Nilsen (f) var tilbake fra skade sist, mens Ekroll Hauknes og Falch Meidell var ute med sykdom. Vi kjenner ikke status på disse to per i dag.

Finnsnes ligger på nedrykk med 4-0-8 totalt. De har vunnet to bortekamper og to hjemmekamper, men hittil har de scoret færrest (11) av alle. Etter tre strake seire før sommerpausen ble det tap 0-1 hjemme for Frigg sist søndag.

Finnsnes har et par sterke resultater å vise til, men Mo IL er sterke hjemme på Sagbakken og vi mener dette skal ende med hjemmeseier. Det gjør Norsk Tipping også, som gir 1,60 på H. Dagens andre dobbel gir 2,72 i samlet odds. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 15.55.

57. Kvik Halden FK - Follo 1,70 4,05 2,95
75. Mo IL - Finnsnes 1,60 4,15 3,20

Total odds 2,72

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus