*Nettavisen* Sportspill.

For spennende odds på IFK-tap

GODE SKUSSMÅL: Mikkel Diskerud får skryt for innsatsen i Sverige og IFK Göteborg så langt. Her i aksjon for New York City FC. Foto: Isiphotos.com/rex/shutterstock (Shutterstock)

GIF Sundsvall fikk seg endelig en seier igjen og det kan gi den nødvendige selvtilliten.

22.05.17 10:06

En super uke ble avsluttet med en like super søndag. To av fire oddstips gikk inn, Ranheim til flotte 2,75 i odds og Lyngby til enda mer spennende 3,45. Uke 20 ble en eneste stor opptur og endte på knallsterke 158 % tilbakebetaling.

Dermed har vi nesten tatt igjen det tapte etter en svært svak innledning på mai måned. Tilbakebetalingsprosenten på månedens 75 oddstips er nå 94. Nå skal vi jobbe hardt for å ende i grønt også i mai.

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddstips 1:
Stabæk har livtak på Viking
Oddstips 2: Djurgården sliter i Stockholm-derbyet

V5 Bjerke: Sjelden banker fra Fladen
V4 Dannero: Spennende lunsjomgang fra Sverige
V65 Leangen: Kristine med overlegen V65-banker

Mandagens langoddsprogram har en del godbiter. Stabæk tar imot Viking i Eliteserien og tre kamper pryder Allsvenskan-menyen, deriblant stockholmsderbyet mellom Djurgården og AIK. I NHL har Nashville Predators mulighet til å sikre finaleplass i kamp seks mot Anaheim Ducks.

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 18.55.
GIF Sundsvall - IFK Göteborg, H 4,00.

To lag som er på nedre halvdelen av tabellen, men det er kun vertene som var forventet å være der - dermed den flotte oddsen på H. De har slitt med å score mål og spilte hele fem kamper på rad uavgjort før de slo formsvake Örebro 2-0 borte forrige runde.

Men den seieren kan ha vært nok til å gi dem viktig selvtillit inn mot dagens kamp. Hjemme har de plukket fem poeng på fire kamper, 1-2-1 er tallene.

Tre mann er ute, men av disse har kun Krogh Gerson spilt en kamp så langt i år.

Avlyst sist
IFK Göteborg fikk ufrivillig spillefri forrige uke, da kampen mot AIK ble avlyst grunnet mistanke om kampfiksing. De er i en liten formdupp, IFK, med 3-0-seieren over elendige Kalmar som eneste trepoenger på de siste seks kampene sine.

På reisefot har det gått spesielt tungt, med bare fire poeng på like mange kamper. De to siste på reisefot er begge tapt med en samlet målforskjell på 5-0.

Tre mann er ute også for gjestene, av disse har kun midtbanespilleren Razak spilt så langt denne sesongen.

Giffarna fikk en voldsom opptur sist og tar med seg flyten inn i denne kampen. IFK Göteborg har ikke imponert noen så langt og med disse forutsetningene er fire blank svært spennende hjemmeodds. Det er dagens langskudd.

Klikk her for å levere denne!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag