*Nettavisen* Sportspill.

Forlater konkurrentene igjen?

Vi har god tro på at både Deux og Ideo Du Cadran viser seg sterkest på Momarken i kveld.

15.04.08 18:41

Klikk her for Nettavisens V5B-tips

Klikk her for DD-tips

B-rebusen ser forholdsvis lettløst ut denne tirsdagskvelden, og vi tror utbetalingen blir relativt liten. Samlebonger er dermed en kjent og kjær medisin når man skal satse litt større summer i slike på forhånd lette omganger.

Bankervalget var nemlig ikke særlig vanskelig denne gang. 11 Deux imponerte voldsomt i Norgesdebuten nettopp her på Mysen for drøye tre uker siden. Den nyimporterte svenskehoppa viste seg som en skikkelig god traver da hun enkelt stakk unna tross dødens for Per Oleg Midtfjeld. Selvom sporet nok en gang er dårlig og motstanden absolutt brukbar, er vi rimelig trygge på at 6-åringen bokfører nok en seier i den andre avdelingen. Det ligger an til høyt tempo innledningsvis, og det skulle gjør oppgaven enda enklere for en flotte Gretland-traveren.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Råsterk franskmann
12 Ideo Du Cadran er en 12-åring som fortsatt liker å springe - jo lenger dess bedre. Etter å ha møtt gode elitehester i flere starter tidligere i år var Forkerud-traveren ute mot mer riktig motstand på Mysen sist. Fra samme forutsetninger som i kveld rundet vallaken til tet etter en runde, og siden så han mer til konkurrentene. Selv fra 40 meter tillegg tror vi Kai Johansen sitter bak en sikker vinner i V5-finalen.

Det mest åpne løpet er utvilsomt V5-innledningen der ingen av hestene kan sies å være helt sjanseløse. Vi dekker derfor godt opp og tar med alle 12 på den største flate bongen.

I V5-3 møtes ni hopper og vi velger å spille de fem 4-åringene. 6 K.L.M. Super Nova og 7 Madam Fame står begge svært fordelaktig til i springspor, og vi tror mest på dem. Noen sikre vinnere er de dog ikke, og variable 4 Forza Bella, toppstammede 8 Raya M. samt forbedrede 9 Christel Frost tas med allerede på det minste forslaget.

I den fjerde avdelingen tror vi unghesttalentet 4 Skibber vinner. Gravdal-traveren tjente 200.000 og vant 4 løp som 3-åring, og med løp i kroppen tror vi 5-åringen kan bokføre karrierens femte triumf. Skulle Moe Odin-sønnen svikte er det først og fremst en feilfri 9 Stein Vinn som står klar til å overta. Heller ikke 2 Ødelisvarten som står fint til og høykapable 10 Stolt Embla er uten sjanser dersom de yter sitt beste.

Ekspertforslag
Vi har denne gang satt opp tre spilleforslag. Den minste bongen er på 90 kroner, mens vi på det store forslaget spiller denne 10 ganger.

Det mellomste forslaget koster 360 kroner og består av en flat bong på 240 kroner samt en 12 rekkers samlebong som vi spiller 5 ganger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.