*Nettavisen* Sportspill.

Forlenger straffen til PSG-stjerner

Paris Saint-Germain søramerikanske stjerneduo Ezequiel Lavezzi og Edison Cavani (i midten av bildet) er nok en gang utelatt fra troppen av en sint Laurent Blanc. Foto: Miguel Medina (Afp)

Ezequiel Lavezzi og Edison Cavani er fortsatt ute i kulden etter å ha droppet en treningsleir.

13.01.15 13:48

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens dobbel:
Totalt måltørke for Fulham
Oddstips 1: Bastia fosser videre
Oddstips 2:
West Ham topper laget

Etter en svart helg for oddstipsene, var det gledelig å se at begge mandagstipsene satt som et skudd (Coventry - Swindon B til 2,15 i odds og Valenciennes - Soachaux B til 2,85 i odds).

Tirsdag er det blant annet returkamper i tredje runde av FA-cupen, spansk, fransk og italiensk cup, SHL og Get-ligaen på oddsmenyen.

HTML EMBED

Dagens langskudd

Saint-Etienne – Paris Saint-Germain H
HTML EMBED


Vi er kommet til kvartfinalen i ligacupen, den minst prestisjefull av de to cupene i Frankrike. Saint-Etienne vant turneringen i 2013, mens PSG er regjerende mester. Lagene møttes også i fjor. Da gikk PSG videre til kvartfinalen ved å beseire Saint-Etienne etter ekstraomganger.

Saint-Etienne er i meget fin form i ligaen og klatret forbi PSG og opp til tredjeplass etter borteseieren over Reims i helgen. Har strålende 5-1-0 og 11-1 i målforskjell på de siste seks og har ikke tapt i ligaen siden begynnelsen av november.

Den offensive spilleren Max-Alain Gradel (fire mål) og Florentin Pogba ,og Ismaël Diomandé er opptatt med Afrikamesterskapet, men den faste spilleren Moustapha Bayal Sal er tilgjengelig igjen og erstatter Pogba i midtforsvaret.

PSG tok en oppskriftsmessig 2-0-ledelse mot Bastia i helgen og hadde full kontroll på kampen. Så fikk hjemmelaget en billig straffe, og verdensstjernene fra hovedstaden tapte til slutt 2-4. Har dermed bare tatt ett poeng på de siste tre kampene og ligger på en både overraskende og skuffende fjerdeplass.

Laurent Blanc er fortsatt forbannet på Ezequiel Lavezzi og Edison Cavani for å ha droppet en treningsleir i Marokko og har bestemt seg for å utelate superduoen også i dagens kamp. Midtbanespilleren Yohan Cabaye, Serge Aurier (back) og Clement Chamtome (midtbane) er heller ikke med i troppen.

Et formsterkt Saint-Etienne er en meget hard nøtt å knekke på bortebane (laget har 6-3-1 og 14-4 i målforskjell hjemme), og vi blir ikke overrasket hvis PSG går på en ny smell i kveld. Pariserne har mer enn nok ligaen om dagen, og ligacupen er den turneringen laget prioriterer lavest.

H til 3,15 i odds kan spilles som et langskudd med moderate innsatser.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag