*Nettavisen* Sportspill.

Formutløsning på vei

Foto: hesteguiden.com

Vi tror ingen rører vår frekke banker som er i ferd med å finne sin sedvanlig fine vårform.

16.04.09 10:33

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Når varmen er i ferd med å komme inn over landet så kommer også formen på 7 Gomera, og Golan-datteren som støter på slett motstand (holdt unna for klart bedre hester sist!) blir vår klare banker for dagen. Det var nettopp på denne tiden i fjor at 8-årshoppa startet en fantastisk fin periode som resulterte i mer enn 90.000 kroner innkjørt på knappe ni starter, og på dagens distanse var Storetvedt-traveren ved flere anledninger helt enorm med bl.a. en lett seier på 26.4 på dagens arena.

Innsatsen til sølv bak gode Taletta (som siden har siden vunnet på 26.0) på fine 30.5 full vei etter en relativt kjapp avslutningen (vi hadde ned mot 28.0 siste tusen på våre klokker) på løpet i den siste starten var av det oppløftende slaget, og normalt blir vår banker for dagen bedre for hver start.

Vi tok en prat med trener Odd Storetvedt, og han kunne fortelle om en hest som virkelig var i ferd med å våkne til liv. Når vi spurte om det bekymret ham at hesten i vinter hadde gitt seg litt fra tet (som er en svært sannsynlig posisjon i kveld) mente han at hesten ikke hadde vært i orden ved de anledningene. Den sindige Bergenseren mente videre at en billigere oppgave enn dagens fikk ikke den fartstfylte hoppa, og han kjørte til start med veldig god seierstro!

Storfavoritt som innfrir?
Vi støter på en relativt tung favoritt i den fjerde avdelingen i form av 3 Timor, og på sitt beste i en feilfri utgave er det trolig ikke snakk om saken. Pål Even-datteren får neppe en finere oppgave enn dagens, men når vi vet at 7-årshoppa kan galoppere fra tid til annen (og formen er vel heller ikke helt i zenit) finner vi god verdi i å gardere med en hest inntil. 7 Oppegards Pilen har nemlig hatt all verdens utur i lange tider, og selv om Minpil-sønnen ikke er den enkleste å lure først i mål tror vi Ruttenborg-traveren er den som står nærmest til å overta dersom den store favoritten skulle svikte som en foreløpig 7-prosenter i spillet!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Åpent
I de tre øvrige avdelingen er vi ikke fremmed for at det kan dukke opp noen overraskende vinnere, og vi garderer bredt. I den andre avdelingen hadde Odd Storetvedt også veldig god tro på at 4 Storler Stjerna kunne være snakk om en vinner med feilfri avgang, og Nordli Svarten-datteren som i likhet med 11 Kremson var veldig positiv i V75`en sist er naturlige utgangshester i et ellers åpent løp.

En veldig spennende start i V5-3 gjør lovende 4 Shocking Devil, og Varenne-sønnen som kommer ut med et hyggelig rutineløp i ryggen hvor han vant på 18.9 full vei er hesten å slå fra tet. 4-åringen må dog opptre i en langt mer avbalansert utgave enn tilfelle var ved flere anledninger under fjoråret, og på dagens lange distanse kan det bli tungt til slutt dersom Hamre-traveren blir for hissig underveis. Litt enklere ute enn vanlig er 6 Just A Diamond, og Tvedt-traveren som holder uforandret fin form er en klar vinnerkandidat.

Nettavisen har hatt flotte tips hele uken, og dagens V5-forslag kjøper du her.

I finalen gjør 2 Profit Value en interessant start i regi Ove Wassberg, og 4-årshoppa som rakk å vise flott kapasitet på relativt få starter under fjoråret bør duge godt i grunnlaget sitt i Bergen. Progress Value-datteren fulgte Shocking Devil til døra i et rutineløp som ble gjort unna på 19.0 full vei, og det er nok en vel forbredt utgave vi får se til dagens dyst. Tøffest i mot blir trolig 13 Lipstick D.K., og Mr. Flirt-datteren som har konkurrert i forholdsvis tøffe omgivelser hele veien krysses tidlig.

Ekspertforslag
Til en meget spennende V5-rebus i kveld har vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 80, 336 og 908 kroner, og forslagene kan du kjøpe her.

Det største forslaget er et abc-system som vi har fylt ut på fire kuponger, og de kan du kjøpe her.

PS! V legger vi ut våre V75-oppsett til Bjerke lørdag her kl. 20.30 i kveld, og vår artikkel med begrunnelse for våre spill vil bli publisert fredag kl. 10.00!

Annonsebilag