Aaron Samuel og Bojan Zajic har blitt yndlinger i Sarpsborg denne sesongen.
Aaron Samuel og Bojan Zajic har blitt yndlinger i Sarpsborg denne sesongen. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Fortsetter den gode høståpningen

Sarpsborg 08 har spilt to gode kamper i begynnelsen av høstsesongen og har store sjanser til å ta ny seier i dag.

Kommersielt

Det er ikke veldig mye å veldig iblant på tirsdagens langoddsprogram, men noen godbiter finnes det alltid.

Dagens singel
Sarpsborg 08 - Aalesund, H 2,00

Dagens singel

Sarpsborg 08 - Aalesund H


Ferien kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt for Brian Deane og Sarpsborg 08. De gikk seks kamper uten seier i slutten av vårsesongen, men har tilsynelatende brukt ferien godt og åpnet høsten flott.

I den første kampen snudde de kampen mot Bodø/Glimt og avgjorde i sin favør helt mot slutten. Og da de besøkte Åråsen en uke senere, stakk de derfra med et meget imponerende poeng. Som ikke det var nok - på hjemmebane er de ubeseirede med 4-3-0.

Jeremy Berthod er ute, mens Tom Eirik Breive er suspendert.

Aalesund har endelig noe som ligner på en form, og har tre seire de siste to. De kom mot henholdsvis Sandnes Ulf og Stabæk, før de i forrige runde tapte knepent mot Molde.

Likevel er det ikke til å stikke under en stol at fallet fra fjorårssesongen har vært dramatisk og de ligger virkelig langt nede i nedrykkssumpen. De nevnte resultatene har løftet presset litt vekk, men tabellen er enda mørk lesning for sunnmøringene.

Forhåpentligvis vil noen gode sommersigneringer, blant dem eks-toppscorer Mostafa Abdellaoue, løfte laget, men det er bare rettferdig å gi dem litt tid til å sette seg inn i Aalesund.

På bortebane har de grei statistikk med 2-2-3. Eneste som garantert mister kampen er langtidsskadde Fredric Karlssen.

Sarpsborg 08 er blitt en Sportspillfavoritt med sine solide og jevne hjemmeprestasjoner, og har også åpnet høstsesongen på eksemplarisk vis. Når de da får besøk av mye mer ustabile Aalesund, synes 2,00 på hjemmeseier å være et utmerket spill.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus